Application Management

Optimaal rendement uit je HR-software

Naast je dagelijks werk even het applicatiebeheer van je HR-software oppakken? In de praktijk blijkt dit een stuk lastiger dan je in eerste instantie denkt. Vertrouw de zorg voor applicatiebeheer toe aan de specialisten van Visma | YouServe en verzeker jezelf van optimaal rendement uit je software.

Neem contact op

Optimaal  rendement uit je HR-software
Ondersteuning in applicatiebeheer

Ondersteuning in applicatiebeheer

Het doorvoeren van een wijziging in je organisatiestructuur, het aanpassen van gebruikersautorisaties of het wijzigen van een verlofregeling. Het beheer van je HR-systeem vraagt veel aandacht. Natuurlijk wil je dat iedereen optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden maar soms kom je tijd of kennis tekort voor het functioneel beheer en de inrichting van je HR-processen. Maak het onderhoud en de inrichting gemakkelijk door de inzet van onze specialisten.

Onze specialisten zijn inzetbaar voor:

Work in progress.png

Het inrichten of wijzigen van onze software, vragen en advies over het gebruik

Analysing.png

Het analyseren en oplossen
van functionele incidenten

Settings.png

Het onderhoud van je organisatiestructuur en waardenlijsten

Team.png

Het toegangs- en autorisatiebeheer

De voordelen van Application Management

Budget-Euro.png

Standaard verzekerd van goede ondersteuning

Met een vast bedrag per maand worden alle werkzaamheden rond onderhoud, inrichting en wijzigingen voor HR-/Payroll-software uitgevoerd. De hoogte van het bedrag is gekoppeld aan het aantal medewerkers in jouw organisatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Team.png

Geautomatiseerd én persoonlijk

Vragen en verzoeken voor applicatiebeheer dien je eenvoudig in via ons ticketsysteem. Na je aanvraag hoor je zo snel mogelijk wanneer jouw aanvraag wordt verwerkt. Ook zie je online welke status je aanvraag heeft en beschik je over rapportages van afgehandelde aanvragen.

employee-office.png

Profiteer van alle mogelijkheden in je HR-systeem

Onze specialisten weten precies hoe je optimaal gebruikmaakt van YouServe HR Core en Payroll. Zorg dat je HR-afdeling tijd overhoudt voor thema’s en projecten die in jouw organisatie
spelen.

Onderdeel van de YouServe Bundel

Application Services HR/Payroll is één van de diensten van de YouServe Bundel. Dit volledige pakket van software & services ondersteunt organisaties om HR-processen volledig te digitaliseren. 

Lees meer over de YouServe Bundel

Meer weten?

Heb je interesse in onze Application Management diensten? Neem contact met ons op en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.

Neem contact op

Lees onze FAQ met antwoorden op veelgestelde vragen.