HR-software en dienstverlening afgestemd op jouw branche

Iedere branche is anders. Visma | YouServe biedt een uitgebreide set van de meest voorkomende processen, templates en rollen voor jouw branche. Deze zijn bovendien aan te passen aan de wensen in jouw organisatie. Visma | YouServe helpt om je om te bouwen aan een stevig HR-fundament, dat flexibel genoeg is om mee te veranderen met de organisatie. Ontdek wat onze HR-software en dienstverlening voor jouw branche kan betekenen.

Neem contact op

Zakelijke dienstverlening

Accountantskantoren, adviesbureaus, ICT bedrijven, reclamebureaus of schoonmaakbedrijven. In de zakelijke dienstverlening draait het om mensen. Lees meer over de zakelijke dienstverlening.

Retail

De opkomst van de ecommerce heeft de sector op zijn kop gezet. De opkomst van nieuwe toetreders als flitsbezorgers doen daar nog een schepje bovenop. Al deze ontwikkelingen hebben de manier van werken aanzienlijk veranderd. Lees meer over de retail.

Industrie

De industrie kent veel uitdagingen. De gevolgen van de corona-pandemie en de oorlog in Oekraïne hebben veel impact op het productieproces. En er is een groot tekort aan vaktechnische en IT-professionals. Lees meer over de industrie.

Meer weten?

Wil je graag weten wat Visma | YouServe kan betekenen voor jouw uitdagingen? Laat dan je gegevens achter. Onze sectorspecialist neemt snel contact met je op voor de mogelijkheden.

Neem contact op