1 december 2022 13:30 | InnStyle Maarssen

YouInspire

Hét HR-event vol trends en ontwikkelingen

Laat je inspireren door de keynote van Marco Gianotten en een vol programma van parallelsessies. Marcel Berghuis van Center Parcs deelt zijn learnings rondom Outsourcing, maar we praten je ook bij over onderwerpen zoals Prinsjesdag, werkgeversvoordelen en belangrijke productontwikkelingen. Kortom: een middag vol inspiratie. Meld je dus snel aan!

Aanmelden

 

YouInspire - Hét HR-event vol trends en ontwikkelingen
JaarwerkSessie - Bereid je HR-/payroll voor op 2023

1 december 2022 9:30 | InnStyle Maarssen

JaarwerkSessie

Bereid je HR-/payroll voor op 2023

Op Prinsjesdag zijn de nieuwe plannen en keuzes gepresenteerd door het kabinet voor 2023. Maar welke gevolgen heeft dit op het gebied van wet- en regelgeving? En wat is de impact van de wettelijke wijzigingen voor komend jaar op HR & Payroll? Laat je snel en effectief bijpraten over de nieuwe wet- en regelgeving 2023. En ontdek hoe je dit allemaal kan toepassen in de HR-/payroll software van Visma | YouServe. Hierdoor kun je na deze sessie gelijk met de verkregen kennis aan de slag.

Aanmelden

 

Donderdag 8 december 2022  11.00 uur | Webinar

Wat verandert er in 2023 op het gebied van HR en wet-en regelgeving?

Dinsdag 20 september was het Prinsjesdag. Op donderdag 8 december gaan wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor HR professionals. Laat je in 45 minuten bijpraten over de plannen rondom o.a. flexibele arbeid, mobiliteit, thuiswerkvergoeding en de werkkostenregeling. Kennisexpert Jan Dekkema behandelt de belangrijkste veranderingen en legt uit wat dit betekent voor jouw HR-beleid van volgend jaar.

  • In 45 minuten inzicht in de plannen voor 2023
  • Alle belangrijke HR-topics
  • Gratis consult van Jan Dekkema na afloop

Aanmelden

 

Jan Dekkema - Kennisexpert wet- en regelgeving

Blijf op de hoogte van events en webinars

Wil je op de hoogte blijven van alle events en webinars? En wil je ook graag artikelen, blogs en whitepapers over het vakgebied HRM ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief