Per 1 november besteedt Hans Anders haar salarisadministratie uit aan Visma | YouServe. Hans Anders maakt al gebruik van de software van Visma | YouServe en kiest met de uitbesteding voor een uitbreiding van de samenwerking.

Gepubliceerd op 9 september 2022

De uitvoering van de salarisadministratie is tijdrovend, vaak complex en vraagt voortdurend om actuele kennis. Om verzekerd te kunnen zijn van kwaliteit en continuïteit, is Hans Anders in gesprek gegaan met Visma | YouServe om de mogelijkheden te verkennen met betrekking tot het uitbesteden van de salarisadministratie.

De gesprekken over de samenwerking verliepen in een prettige en constructieve sfeer. Mede door de gemeenschappelijke betrokkenheid in het wielrennen (Hans Anders is partner van Team DSM en heeft onlangs samen met het wielerteam het innovatieve sportbrillenmerk DRIIVE ontwikkeld) was er een ‘klik’. Op basis van de eerdere ervaring en wederzijds vertrouwen in een succesvolle samenwerking, heeft Hans Anders besloten om de salarisadministratie uit te besteden aan Visma | YouServe.

‘We zijn blij met het vertrouwen dat Hans Anders in ons stelt. Door onze HR- dienstverlening centraal te stellen naast onze software onderscheiden we ons in de markt en zijn we in staat om duurzaam waarde toe te voegen aan organisaties’  Aldus Simon Kornblum, Directeur Sales, Portfolio & Marketing.

Over Hans Anders

Hans Anders maakt goed horen en zien betaalbaar en daarmee bereikbaar voor iedereen. De winkels van Hans Anders maken onderdeel uit van ‘nexeye’, een Europese optiekretailer met zo’n 720 winkels en meer dan 4000 medewerkers. Hans Anders is in 2021 en 2022 bekroond met de Shopping Award in de categorie Audiciens/ Opticiens.

Op de foto staan van links naar rechts: Bob Berkhof, Thomas Huisman, Anne-Roel Otter, Simon Kornblum, Bart van den Nieuwenhof en Cassandra van Ditshuizen.

Wil jij ook je salarisadministratie uitbesteden?

Lees meer over payroll outsourcing. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact