HRYou HR-software 

Bespaar tijd en geef jouw medewerkers regie over hun HR-zaken

In-, door- en uitstroom. Verlof, verzuim en declaraties. Allemaal processen die de HR-afdeling veel tijd kunnen kosten om administratief af te handelen. HRYou biedt een volledig digitale HR-administratie ingericht volgens de actuele wet- en regelgeving van jouw sector. Met selfservice-functionaliteit en workflows geef je jouw medewerkers en leidinggevenden bovendien de regie over hun eigen HR-zaken Ontdek alle features van HRYou: van self service en workflows tot aan het perfect beheren van alle dossiers.

Gratis demo

Bespaar tijd in HR

Jouw HR-administratie op orde met HRYou

Afbeelding website HRYou functioneel HR basisadmin.png

HR-basisadministratie 

Persoonsgegevens invoeren, inzien, wijzigen en doorsturen

HRYou zorgt dat medewerkers en leidinggevenden persoonsgegevens duidelijk en uniform kunnen opslaan. Denk aan de registratie van medewerkergegevens zoals adres, partner gegevens, gezinssamenstelling, contract- en arbeidsovereenkomst gegevens. Op organisatieniveau leg je de organisatiestructuur vast inclusief afdelingen, kostenplaatsen, kostensoorten en kostendragers.Wijzigingen in deze gegevens zijn eenvoudig door medewerkers en leidinggevenden in te geven en deze doorlopen het goedkeuringsproces volgens de gewenste inrichting vanuit de organisatie.

Afbeelding website HRYou functioneel verlofadmin.png

Verlof administratie

Altijd en overal verlof aanvragen

In de verlofadministratie gaat het om het vastleggen van individuele verlofrechten en de berekening hiervan op basis van onder andere deeltijdfactor, in- en uitdiensttreding, leeftijd en dienstjaren. Is er sprake van persoonlijk budget en andere rechten uit cao’s? Of extra rechten zoals gekochte vakantiedagen? Deze registratie verloopt moeiteloos. Na een aanvraag controleert HRYou of de juiste verlofsoort is gekozen op basis van de gekozen inrichting. Via een workflow-proces keurt de leidinggevende vervolgens de aanvraag goed.

Afbeelding website HRYou functioneel verzuim.png

Verzuim administratie

Moeiteloos verzuimmeldingen doorgeven

HRYou zorgt dat je verzuimadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Ziek- en betermeldingen zijn snel en makkelijk door te voeren in HRYou door leidinggevenden. De verzuimmelding is direct geregistreerd en wordt indien gewenst doorgegeven aan andere verzuimsystemen en/of belanghebbende partijen. Ook herkent HRYou zaken als ‘samengesteld’ verzuim en de noodzakelijke acties van wet verbetering poortwachter via actieve signalering.

Afbeelding website HRYou functioneel  digitale handtek.png

Digitale handtekening

Bespaar tijd en kosten met de online ondertekening van HR-documenten

Een wijziging in een arbeidsovereenkomst. Overeenkomsten rondom verlof, studie, of bijscholing. Allemaal zaken waarvoor een rechtsgeldige ondertekening nodig is. Met digitaal ondertekenen in HRYou zet je de volgende stap in de volledig digitale verwerking van je documenten. Je biedt een simpele en snelle oplossing voor vaak voorkomende HR-processen.

Ontdek alle functionaliteiten

met een gratis demo

Vraag demo aan

Inzicht en regie over HR-zaken

Selfservice

Geef je medewerkers regie

Met workflows, self serviceformulieren en actieve signalering ondersteunt HRYou medewerkers of leidinggevenden met de regie over hun HR-zaken. Een verlofaanvraag of declaratie wordt ingediend en volgens het accorderingsproces van jouw organisatie afgehandeld. Actieve signaleringen herinneren gebruikers aan belangrijke momenten waarop acties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aflopende contracten, aankomende verjaardagen of het opnieuw certificeren.

Personeelsdossier

Altijd en overal inzicht in actuele personeelsgegevens

Salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten, aanvullende overeenkomsten, flexibele arbeidsvoorwaarden of diploma’s. Het digitale personeelsdossier maakt alle relevante informatie eenvoudig toegankelijk.

HRYou app

Jouw HR anytime, anywhere

HRYou is ook beschikbaar via de mobiele HRYou app, zodat jij je HR-zaken direct vanaf je mobiele device kunt regelen. Deze app maakt onze software nog toegankelijker: “anytime, anywhere”. We werken continu aan nieuwe functionaliteiten, zodat de app op nog meer manieren ondersteuning biedt bij de uitvoer van HR-taken.

Rapportages en gegevensuitwisseling

Rapportages

Beschik over goede managementinformatie

Genereer eenvoudig rapportages op basis van beschikbare HR-data. Je kunt deze zelf samenstellen en vormgeven of gebruik maken van de ruime set aan standaard rapportages en dashboards.

Gegevensuitwisseling

Voldoe aan de AVG eisen en wissel veilig data uit

Je beschikt over een industrie standaard interface (API) voor gegevensuitwisseling, een veilige en gestandaardiseerde manier tussen bedrijfseigen- of derden applicaties.

Ontwerp eenvoudig en flexibel jouw bedrijfseigen workflows

Met HRYou is het mogelijk bedrijfseigen workflows te maken. Denk aan het proces van indiensttreding. Welke informatie wil je hiervoor allemaal vastleggen? Naar welke applicaties moet deze informatie allemaal worden doorgezet? Welke acties moeten hierna allemaal automatisch opgestart worden? HRYou is uitermate flexibel om zich aan te passen aan de gewenste HR-inrichting. 

Stap 1

Ontwerp eigen formulieren inclusief vrije rubrieken

De HR-software is zo flexibel dat alle bestaande formulieren aangepast kunnen worden om ze passend te maken voor jouw HR-beleid. Maar je kunt ook compleet nieuwe formulieren maken als dat nodig is. Velden die je toevoegt in deze formulieren werken automatisch door in de HR-software. Op de velden in het formulier kunnen ook eigen controles worden toegevoegd. Dit helpt de organisatie en ook het HR team met het uniform doorvoeren en automatiseren van controles.

Stap 2

Flexibele inrichting van workflows

Elke workflow kan door jouw applicatiebeheerder op basis van je eigen processen ingericht worden. Je bepaalt zelf welke procuraties en controles nodig zijn. Dit hangt af van de policies binnen jouw organisatie. Wil je bijvoorbeeld dat een declaratie boven een bepaald bedrag een tweede accordering vereist door de salarisadministratie? Geen probleem.

Stap 3

Instellen van autorisaties

Per workflow geef je aan wie welke autorisatie heeft. Autorisaties kunnen worden ingericht op verschillende niveaus, denk hierbij aan afdeling, leidinggevende of specifieke medewerker/rol. Gekozen autorisaties hebben uiteraard direct effect en kunnen ook eenvoudig gewijzigd worden.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten geven graag uitleg over alle functionaliteiten.

Contact