Internationale verloning: maak de salarisverwerking van internationale medewerkers eenvoudig

Maak internationale verloning makkelijk. Ontdek de voordelen van het outsourcen van deze complexe administratie. Onze experts zorgen voor een juiste afhandeling volgens alle geldende standaarden in een land. 

Neem contact op

Internationale verloning

Approval.png

Juiste verloning aan internationale medewerkers

De salarisverwerking van internationale medewerkers, ofwel grensoverschrijdende arbeid, is complex. Onze experts helpen met een uniforme verloning van internationale medewerkers die in Nederland verloond dienen te worden.

privacywetgeving.png

Volgens geldende (inter)nationale wet- en regelgeving

Elk land heeft zijn eigen wet- en regelgeving op het gebied van belastingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wij helpen om dit voor al jouw internationale collega’s juist en correct af te handelen.

Support.png

Support rondom IND, 30%-regeling en expats & commuters

Laat alle noodzakelijke administratie van expats & commuters over aan experts die hier dagelijks mee bezig zijn.

Maak internationale verloning makkelijk 

  • Laat de administratie van expats & commuters over aan onze experts

  • Heeft jouw organisatie Nederlandse medewerkers die langdurig in zowel het buitenland als in Nederland werken? Kent jouw organisatie grensarbeiders, die in Nederland wonen en in een ander land het werk uitvoeren of vice versa?
  • Geen omkijken naar werkzaamheden die nodig zijn voor de IND

  • Van het aanvragen van een verblijfsvergunning tot het aanleveren van wettelijke documenten en het aanmelden als 'erkend referent'. Als je de experts van Visma | YouServe een volmacht geeft zorgen wij voor de aanmelding van jouw bedrijf als nieuwe werkgever van de werknemer (en erkend referent) bij de IND.
  • Profiteer maximaal van de 30%-regeling

  • De 30%-regeling is een fiscale regeling in Nederland die bedoeld is om de kosten te compenseren die internationale werknemers maken wanneer ze naar Nederland verhuizen om te werken. Het houdt in dat de werkgever maximaal 30% van het fiscaal loon van de werknemer belastingvrij uitbetaalt. Onze experts helpen bij de aanvraag van deze regeling bij de Belastingdienst en controleren periodiek of je als werkgever nog voldoet aan de voorwaarden.

FAQ Internationale verloning

Ondersteuning bij alle zaken rondom de salarisadministratie

Visma YouServe ondersteunt bij alle facetten van de salarisadministratie. Naast internationale verloning is het mogelijk de hele payroll bij ons onder te brengen. Maar we bieden ook ondersteuning bij complexe deelfacetten, zoals loonbeslag, vraagstukken rondom mobiliteit, of sociale zekerheid

Meer weten?

Heb je interesse in de onze diensten op het gebied van internationale verloning? Neem contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op