Medewerker-
ontwikkeling software

Grip op ontwikkeling door één platform

In elke organisatie veranderen functies en taken continu. Hoe neem je mensen mee in nieuwe manieren van werken? En hoe zorg je dat mensen de gewenste competenties blijven ontwikkelen? Met onze software maak je werk van medewerkerontwikkeling en weet je precies wat nodig is om de concurrentie een stapje voor te blijven.

Download infosheet

Grip op medewerkerontwikkeling door één platform

Ontdek de kracht van onze software

Met één geïntegreerd software-platform voor leren, het vastleggen en ontwikkelen van competenties en performance management houd je regie op medewerkerontwikkeling. Een 360 graden feedback tool helpt je om te sturen op de gewenste verbeterpunten in de competenties, het gedrag en de ontwikkeling van de medewerker.

Online demo

Voordelen software voor medewerkerontwikkeling

  • Krijg zicht op huidige competenties en vaardigheden
  • Stuur gericht op ontwikkeling die nodig is
  • Identificeer potentiële opvolgers bij het vertrek van een collega
  • Verbeter de kwaliteit van trainingsprogramma’s
  • Weet precies welke vaardigheden nodig zijn bij werving
HR=transformatie onderzoekspaper
Recent onderzoek onder HR-beslissers laat zien dat 50-75% van het personeel nu niet de vaardigheden voor de vraag van morgen heeft. Met een goede personeelsplanning stuur je effectief en gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor duurzaam succes. Maar hoe maak je hier écht werk van? Lees het rapport voor recente inzichten en tips van HR-transformatie expert Klaas Schouwstra.

Download onderzoekspaper

Breng jouw organisatie naar een hoger niveau met ons Learning Management Systeem (LMS)

Met YouServe Learning Management Systeem (LMS) heb je één geïntegreerd platform voor leren en ontwikkelen. Van leerprocessen, het opleidingsaanbod tot competenties, alles staat op één plek voor medewerker, HR en management. Door het toekennen van eigen budgetten voor ontwikkeling, heeft elke medewerker de regie over zijn/haar ontwikkeling. Een gepersonaliseerd dashboard geeft realtime inzicht in de status van dit eigen budget.

VYS_Statistics.png

Stuur gericht op ontwikkeling met Performance management

Professionaliseer je HR-gesprekscyclus met het vastleggen van doelstellingen, voortgang, competentiescores en ontwikkelafspraken. Maak je doelstellingen inzichtelijk en identificeer trainingsmogelijkheden voor individuele medewerkers. Koppel competenties en gewenste vaardigheden voor functieprofielen aan de gesprekscyclus. Zo is er duidelijk wat je van medewerkers verwacht en stuur je gericht op ontwikkeling en duurzaam succes van jouw organisatie

VYS_360 feedback.png

Vraag eenvoudig om input met 360 graden feedback

Stel je medewerkers eenvoudig in staat feedback op te vragen bij collega’s, managers of externen over eigen competenties, gedrag en ontwikkeling. De manager ontvangt een duidelijk beeld van de sterke- en verbeterpunten van de medewerker als input voor de gesprekscyclus.

Maak het verschil met medewerkerontwikkeling

PF-Werk met geautomatiseerde.png

Werk met geautomatiseerde opleidingsprocessen 

Met een LMS zijn al je opleidingsprocessen geautomatiseerd. De HR- of opleidingsprofessional heeft controle over het hele proces van aanvragen, inschrijvingen, budgetplanning en certificeringen.

PF-Geef medewerkers regie.jpg

Geef medewerkers regie

Creëer persoonlijke en afgestemde leertrajecten voor het ontwikkelen van competenties en vaardigheden die nodig zijn voor je huidige of gewenste functie. Via het LMS-platform heeft elke medewerker en manager inzicht in de competenties, vaardigheden en bijbehorende certificaten/accreditaties. Met doelstellingen, gesprekken en rapportages stuur je gericht op de ontwikkeling van benodigde competenties en vaardigheden.

PF-zelf opleidingscatalogus samenstellen.png

Zelf je opleidingscatalogus samenstellen 

Via de opleidingscatalogus stel je snel en eenvoudig een groot aanbod aan trainingen, e-learnings en examens beschikbaar aan je medewerkers. Zowel van eigen leveranciers als van externe opleiders.

Meer weten?

Heb je interesse in onze medewerkerontwikkeling software? Vraag een demo aan of neem contact op en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.

Neem contact op