beste werkgever

Beste werkgever

Gelukkige medewerkers maken het verschil voor onze klanten, daarom willen wij een inspirerende en betrokken werkgever zijn. Zo doen we dat.

Lees ons MVO-rapport

Onze ambitie met werkgeverschap

Als Visma YouServe geloven wij dat onze medewerkers het grootste kapitaal zijn van onze organisatie. Wij vinden het daarom belangrijk om een inspirerende en betrokken werkgever te zijn, waar gelukkige medewerkers werken die trots zijn op onze organisatie.

We investeren continu in een prettige werkomgeving met aandacht voor belangrijke thema's zoals ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast stellen we het talent van morgen veilig door zij-instromers zonder Praktijkdiploma Loonadministratie op te leiden.

We zijn trots op onze informele werksfeer en inclusieve cultuur, waarin ruimte is voor alle achtergronden, meningen en bijdrages.

Onze kernwaarden staan centraal in alles wat we doen

Ondernemend

We willen een organisatie zijn waarin medewerkers proactief zijn en ondernemerschap tonen. Door kritisch te denken, nieuwe kansen te signaleren en deze te realiseren. 

Verantwoordelijk

We kijken verder dan ons eigen werk en werken samen naar het beste resultaat. Door eigenaarschap en verantwoordelijkheid te tonen, zijn wij als team succesvol.

Toegewijd

Samen voelen we ons verantwoordelijk om het beste te doen voor onze klanten. We helpen elkaar om alles uit onszelf te halen, waar je ook goed in bent.

Inclusief

We zijn allemaal anders. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn, iedere inbreng is uniek en elke bijdrage telt. Samen maken we het team sterker.

Diversiteit en inclusiviteit

Het dichten van de genderkloof

Wij streven naar een gezonde balans tussen alle soorten mensen bij Visma YouServe. Op alle niveaus van de organisatie. 

52,65% 
vrouwen

48,35% 
mannen

0%
anders

Gelijk loon voor gelijk werk

Salarisverschillen moeten kunnen worden verklaard met ofwel ervaring, specialisatie, verantwoordelijkheid, dienstverband, prestaties of andere relevante factoren.

0.45
salarisratio man/vrouw*

* Het gewogen gemiddelde uit een uitgebreide loonkloofanalyse per functietitel. Er is per functie sprake van kleine salarisverschillen. We zijn goed op weg om de loonkloof helemaal weg te werken. Lees voor de uitgebreide resultaten ons MVO-rapport.

Meer weten?

Lees ons MVO-rapport