Uitbreiding diensten

Actueel

Inzet professionals uit Suriname gaat uitstekend

 

Klanten volledig ontzorgen met services en software is het belangrijkste doel bij Visma | YouServe. Hiervoor zijn ervaren professionals nodig, maar die zijn momenteel moeilijk te vinden. Daarom krijgen we sinds september hulp uit Suriname. En dat gaat ontzettend goed, vertelt Director Operations Hadewich Dingjan.

De juiste professionals

“Het draaien en controleren van de salaris- en hr-administratie is een kennisintensief en complex proces, waarvoor veel expertise nodig is. Het is cruciaal om hiervoor de juiste professionals in te zetten”, zegt Dingjan. Tegelijkertijd is het door de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt bijna onmogelijk om in Nederland ervaren salarisadministrateurs te vinden.

Daarom was de stap naar offshoring snel gemaakt, ook omdat we dit Visma-breed al gewend zijn. Dingjan: “We zijn vorig jaar gestart met de uitrol van een traineeprogramma voor Nederlandse trainees. Ditzelfde programma rollen we nu uit in Paramaribo. De eerste groep trainees is gestart en de resultaten zijn verbluffend.”

Enorme passie en drive

Dingjan is erg te spreken over de passie van de Surinaamse collega’s. “Ze hebben een enorme drive om het vak te leren en ze pakken de materie snel op. We werken vanuit de Nederlandse klantenteams nauw met hen samen. De opleiding voor Nederlandse en Surinaamse trainees is precies hetzelfde, met als enige verschil dat we alleen online met elkaar samenwerken. En dat zijn we al helemaal gewend dankzij het vele thuiswerken.”

Wat Dingjan betreft is er dan ook geen verschil tussen de inzet van de Surinaamse en Nederlandse professionals. “Het zijn voor ons gewoon nieuwe collega’s die we momenteel inwerken en dat gaat uitstekend. Ik ben blij dat we binnenkort meer slagkracht hebben om onze klanten te ondersteunen. Met deze oplossing blijven we dezelfde hoogwaardige en betaalbare dienstverlening leveren, binnen alle wettelijke kaders en gemaakte afspraken.”

 

NL-YS_groepsfoto collega's Suriname.JPG

Twee Nederlandse Visma | YouServers reisden in september af naar Suriname om de nieuwe collega's in Paramaribo op te leiden en wegwijs te maken in de wereld van salarisverwerking.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over wat deze stap betekent voor jouw organisatie? Neem dan contact op met je service delivery manager of accountmanager bij Visma | YouServe. Of lees onze faq-pagina, die wij de komende tijd verder vullen met informatie.