Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 volledig zelfstandig om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Een nieuw bedrijf, maar onze jarenlange ervaring en klanten blijven. Met meer dan 500 collega’s zetten we ons dagelijks met veel energie, ambitie en positiviteit in, om bedrijven te helpen en te ontzorgen op het gebied van HR.

Wat je HR-uitdaging ook is, we helpen je graag

Waar veel bedrijven HR-processen automatiseren, gaan wij verder. Van het ondersteunen van je salaris- en personeelsadministratie tot het behalen van je HR-doelstellingen. Ongeacht waar jouw bedrijf staat in de HR-journey, wat je uitdaging is of welke software je gebruikt. We helpen je graag.

Geen leverancier, maar partner in HR

Als Visma | YouServe zien wij een samenwerking als een partnership. Dat betekent dat je er samen tijd in steekt, kritisch bent, elkaar uitdaagt en open met elkaar in gesprek gaat om de juiste beslissingen te nemen. In dit partnership bieden we oplossingen in combinatie met de kennis en ervaring van onze mensen, die zich dagelijks inzetten om écht het verschil te maken in de HR-processen van onze klanten.

HR-dienstverlener, adviseur én softwareprovider ineen

Wij geloven dat elke onderneming drijft op mensen. Zij maken het verschil. Zij zijn je grootste kapitaal. Daar horen risico’s bij, van kwetsbaarheid en steeds minder vanzelfsprekende loyaliteit. Maar veel meer brengt dat kapitaal kansen met zich mee. Daarom is het zaak om het als je grootste goed te behandelen. Het te beschermen waar nodig en te laten groeien en bloeien waar mogelijk. Feitelijk doe je wat je kunt om je mensen gelukkiger te maken. Met alles wat daar vanuit je onderneming aan bijdraagt, van hoe je ze onthaalt tot alles wat je doet om ze als de beste versie van zichzelf te laten 'blinken'. Maximaal gefaciliteerd en gemotiveerd.

Gelukkige mensen maken gelukkige ondernemingen. Maar wat maakt nou gelukkig? In essentie: gezien en gewaardeerd worden. Dus koester je schatten en het zal zich uitbetalen. Om te beginnen in dat zo ongrijpbare maar onmisbare element werklust. Mooier geformuleerd: toewijding groeit waar je toewijding zaait. Daarom maak je werk van Human Resource Management (HRM) waar je mensen gelukkiger van worden. Van de ultieme waardevermeerdering voor je onderneming.

Daarvoor bieden wij je precies de ontzorging die jóu gelukkig maakt. Als voorloper in HR-dienstverlening, adviseur én softwareprovider ineen, zijn wij je ideale toegang tot Human Resource Management (HRM) in optima forma. Vernieuwend, daadkrachtig, betrouwbaar, relevant en nieuwsgierig tot op het bot. Altijd op zoek naar wat mensen drijft en wat ze verder brengt. Zo maken we medewerkers én ondernemingen gelukkiger.

Daarom werk je met Visma I YouServe. Omdat mensen je grootste kapitaal zijn.

Onderdeel van Visma

Visma|YouServe is onderdeel van Visma. Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, is het één van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!

Contact