Payroll-software voor elke uitdaging in je salarisproces

Medewerkers willen blind kunnen vertrouwen op een juiste en tijdige betaling van het salaris. Dit is een voorwaarde voor goed werkgeverschap. Met Visma | YouServe beschik je over salarisadministratie-software waarmee de salarisrun automatisch wordt gecontroleerd en daardoor foutloos verloopt.

Online demo

Foutloze salarisadministratie

Salarisadministratie tijdig en correct

Met YouServe Payroll maak je de salarisadministratie sneller en slimmer. Salarisgegevens calculeer en muteer je online gemakkelijk volgens de geldende wet- en regelgeving van jouw cao. Bij de verwerking wordt rekening gehouden met alle wettelijke verplichtingen naar derden. Zo ben je zeker van de juiste uitbetalingen naar de medewerker en de juiste afdracht naar het pensioenfonds, de verzekeringsmaatschappij en de belastingdienst. Visma | YouServe richt je payroll-software in volgens de wensen binnen jouw organisatie. De volledige integratie met YouServe HR Core, onderdeel van onze HRM-software, zorgt ervoor dat HR-mutaties realtime doorgevoerd worden voor een juiste salarisafhandeling. Het resultaat? De salarisverwerking verloopt gecontroleerd, foutloos én snel. 

VYS_Speedometer.png

Bespaar tijd

De geautomatiseerde payroll-processen met ingebouwde kwaliteitscontroles zorgen voor een efficiënte salarisadministratie. 

VYS_Statistics.png

Verhoog de kwaliteit van je payroll

Je bent verzekerd van juiste salarisstroken en een correcte verwerking van mutaties.

Work in progress.png

Automatiseer HR-processen

Profiteer van automatische controles en updates. Bereken salarissen (bruto-netto) en voer mutaties realtime door.

Dynamische loonstrook; duidelijk en interactief

Met de Dynamic Payslip van Visma | YouServe heb je naast de traditionele loonstrook een overzicht in een moderne look & feel. Alle informatie wordt op een duidelijke, interactieve manier gepresenteerd. Het onderwerp waar je als medewerker meer over wilt zien klik je aan. Deze salarisgegevens kun je vervolgens gemakkelijk vergelijken met andere periodes.

Lees meer

Nieuwsgierig?

We geven je graag een kijkje achter de schermen. Zo werkt onze software in de praktijk. Wil je meer zien? Vraag dan de uitgebreide online demo aan. En ontdek hoe onze software je salarisadministratie sneller en beter maakt.

Online demo

Payroll-software die zich aanpast aan jouw wensen

Veel organisaties werken met een combinatie van eigen arbeidsvoorwaarden en voorwaarden vanuit de cao. De salarisadministratie moet dat allemaal ondersteunen. YouServe Payroll kent daarom veel flexibiliteit in het configureren van arbeidsvoorwaardenregelingen. De payroll-software ondersteunt jouw salarisrun op alle vlakken. Zo kun je met terugwerkende kracht mutaties doorvoeren, zowel in het huidige als het voorgaande fiscale jaar. Heb je altijd inzicht, controle en autorisatie en betalingen. En is het mogelijk veel controles in te bouwen om foutieve invoer te voorkomen. Alles om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie foutloos en moeiteloos verloopt.

Budget-Euro.png

Uniforme afwikkeling reiskostenvergoeding

Werknemers hebben vaak weinig zicht op de berekening van het aantal kilometers dat zij van en naar het werk reizen. De payroll-software bevat de afstandscalculator waarmee medewerkers de berekende afstand tussen huis en werk controleren. Dit geeft inzicht in de route die wordt gebruikt om het aantal afgelegde kilometers en de reiskostenvergoeding te berekenen. Ook als er sprake is van verhuizingen, door een werknemer of een hele afdeling, is het heel eenvoudig om de impact uit te rekenen voor de maandelijkse reiskostenvergoeding.

VYS_Integration.png

Integreer je salarisadministratie met al je HR-oplossingen

Visma | YouServe biedt salaris-software voor de zakelijke markt en integreert met veel externe HR-oplossingen. Zoals Workday, Successfactors, SAP HCM en Oracle HCM. Gegevens worden automatisch uitgewisseld tussen deze systemen. Hierdoor profiteer je maximaal van je HR-applicaties.

Koppeling internationale HR en payroll

Met een koppeling tussen je HR- en payroll-software af van dubbel muteren en tijdrovend, foutgevoelig handwerk. Maar zo’n koppeling is vaak een uitdaging voor organisaties die internationale HR-software gebruiken, zoals Workday, SAP SuccessFactors of Oracle HCM.

Lees meer over koppeling internationale HR en payroll

van HR naar payroll zonder gedoe

Meer weten?

Heb je interesse in onze Payroll-software?

Neem contact met ons op en we leggen je alles uit over de mogelijkheden. 

Neem contact op