Personeelsdossier

inzicht in actuele personeelsgegevens

Of het nou gaat om salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten of diploma’s. Het digitale personeelsdossier in YouServe HR Core, de HR-software van Visma | YouServe maakt alle relevante informatie eenvoudig toegankelijk.

Contact

header_afb-personeelsdossier-header-seo.jpg

Voordelen van het personeelsdossier

VYS_Speedometer.png

Werk sneller

Dossiers zijn 24x7 beschikbaar vanaf iedere locatie. Voor veel processen is het mogelijk om automatisch een document aan te maken. Denk aan arbeidscontracten, loonstroken en beoordelingsgesprekken. Het verwerken van grote aantallen documenten in bulk wordt eveneens moeiteloos ondersteund.

VYS_judje-gavel.png

Leef de wettelijke vereisten en privacyrichtlijnen moeiteloos na

Door signalering op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn behoren verouderde documenten in het dossier tot het verleden. Zowel de toegang tot het dossier als de beschikbare functies zijn volledig te autoriseren volgens bepalingen van de privacywetgeving.

Interface-dev.png

Verminder de werkdruk bij HR 

Gebruikers hebben online toegang tot het eigen personeelsdossier en ontvangen e-mail notificaties van nieuwe of gewijzigde documenten. Denk aan arbeidsovereenkomsten of de aanvullende overeenkomsten voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Managers hebben, naast hun eigen dossier, ook toegang tot de personeelsdossiers van hun medewerkers.

Budget-Euro.png

Vergroot je inzicht door automatische opslag

Verschillende HR-transacties, zoals indiensttreding, uitruil flexibele arbeidsvoorwaarden, declaraties en afgeronde opleidingen leiden tot documenten die je automatisch in het dossier kan opslaan. Uiteraard bepaalt je organisatie zelf voor welke documenten dit automatisme van toepassing is.

Afbeelding website Personeelsdossier Renee_van_der_Laan.jpg

Renée van der Laan, Reed Business

“Alle partijen zijn zeer enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van het personeelsdossier in HR Core. Leidinggevenden, HR-medewerkers en collega’s zoeken zelf documenten op, verwerken deze en voegen ze toe aan hun dossier.

De tijd die we besparen komt ten goede aan de ontwikkeling van onze medewerkers. En dat is waar HR bij Reed Business uiteindelijk om draait.”

Nieuwsgierig?

We geven je graag een kijkje achter de schermen. Zo werkt onze software in de praktijk.

Onderdeel van de YouServe Bundel

Het Personeelsdossier is één van de diensten van de YouServe Bundel. Dit volledige pakket van software & services ondersteunt organisaties om HR-processen volledig te digitaliseren. 

 

Lees meer over de YouServe Bundel

Meer weten?

Heb je interesse in het Personeelsdossier van YouServe HR Core?

Neem contact met ons op en we leggen je alles uit over de mogelijkheden. 

Neem contact op