Persoonlijke ontwikkeling

De snel veranderde arbeidsmarkt vraagt andere competenties van werknemers, wat in de huidige crisis nog eens sterk wordt benadrukt. Daarom is het van groot belang dat iedere werknemer zich blijft ontwikkelen. Als je waarde hecht aan de ontwikkeling van het personeel, ben je als werkgever in de huidige krappe markt ook meteen een stuk aantrekkelijker. Maar dit permanente leren en ontwikkelen lukt niet zomaar; daarvoor is de inzet van de werknemers én van jouw gehele organisatie hard nodig. Lees onze whitepapers over het thema persoonlijk ontwikkeling.

Afbeelding website_C5WP2_persoonlik ontwikkelingsplan.jpg

Whitepaper: het persoonlijke ontwikkelingsplan in grote lijnen

Het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) is een belangrijk instrument voor het gestructureerd werken aan de ontwikkeling van de werknemers. Het opstellen van een POP vraagt de nodige tijd en inspanning. Wil je weten welke rol je hierbij kunt spelen? Download dan de whitepaper.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Whitepaper: stimuleer eigen regie en een leven lang leren

Omdat iedere werknemer anders is en zich ontwikkelt op een andere manier, is het belangrijk dat ze zelf de regie nemen over hun loopbaan en ontwikkeling. Wil je weten hoe je dit eigenaarschap kunt stimuleren binnen je organisatie? Download dan de whitepaper.

Stimuleer eigen regie

Afbeelding website_C5WP1_stimuleer eige regie.jpg

Afbeelding website_C5WP3_leerklimaat.jpg

Whitepaper: creëer een veilig en sterk leerklimaat

Wil je dat de werknemers de regie nemen over hun ontwikkeling en enthousiast aan de slag gaan met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)? Dan moet je ook werken aan een sterke leercultuur binnen je organisatie. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Download dan de whitepaper.

Veilig leerklimaat

Blijf op de hoogte

Wil je ook graag artikelen, blogs en whitepapers over het vakgebied HRM ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief