Sociale zekerheid services

voorkom boetes en naheffingen

Werknemers die langdurig ziek worden, kinderen krijgen of adopteren, voor 35% arbeidsongeschikt zijn of juist in een traject zitten richting volledig herstel. Als HR-professional zijn er tal van regelingen en subsidies waar je aanspraak op kan maken. Dit kan enorm veel geld besparen voor jouw organisatie. Met Sociale zekerheid services heb je alle expertise in huis om jouw organisatie op dit gebied te ondersteunen en te ontzorgen.

Download de infosheet

Volledige ontzorging van je sociale zekerheid beleid

Volledige ontzorging van je sociale zekerheid beleid

  • Profiteer maximaal van loonkostenvoordelen en besparingsmogelijkheden
  • Alle kennis over complexe HR wet- en regelgeving binnen handbereik
  • Verzekerd van tijdige aanvragen voor benodigde uitkeringen
  • Voorkom boetes en naheffingen door een juiste en tijdige levering van documenten aan o.a. UWV en de belastingdienst

“Als organisatie waren wij veel tijd kwijt met het invullen van formulieren zoals verzoeken om informatie van het UWV met betrekking tot een WAZO of ziektewetuitkering. Sociale Zekerheid Services heeft ons hier volledig in ontzorgd waardoor wij de juiste uitkering ontvangen." 

GXO Logistics

Maximaal profiteren van regelingen en subsidies

Een team van gespecialiseerde HR-professionals staat elke dag voor je klaar om te helpen met alle vragen rondom regelingen en subsidies waar je aanspraak op kunt maken. Van ziektewet, WAZO, WIA tot aan de WAO. Zij verwerken de volledige administratie rondom UWV-aanvragen en leveren alle benodigde documentatie tijdig aan bij de belastingdienst. Op deze manier kun jij vertrouwen op een optimale afhandeling van dit soort specialistische HR-vraagstukken. 

Maximaal profiteren van regelingen en subsidies

Onze experts nemen het werk van je over

WAZO en ziektewet uitkeringen

Laat de hele administratie aan ons over als medewerkers gebruik willen maken van een WAZO uitkering. Wij handelen de verlofaanvragen af rondom zwangerschap, geboorte, pleegzorg, adoptie en ouderschap.

Subsidies en loondispensatie

Verminder de loonkosten van zieke medewerkers. Ons team vraagt de uitkering aan van het UWV en verwerkt de loonkostensubsidie van de gemeente indien dit mogelijk is.

WAO en WIA 

Zijn medewerkers (langdurig) ziek, dan is het belangrijk om dit goed te verwerken in je administratie. Zodra het dossier Wet Poortwachter niet op orde is kan dit leiden tot sancties bij de aanvraag van de WIA. Onze experts zorgen dat alle benodigde documentatie op orde is, zodat aan alle regels wordt voldaan en optimaal gebruik gemaakt wordt van alle regelingen.

Veelgestelde vragen over sociale zekerheid uitkeringen en regelingen

Meer weten?

Meer weten over onze Sociale zekerheid services? Neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact op