Snel de juiste kandidaat vinden met Werving & Selectie software

Met de Werving & Selectie software van Visma | YouServe optimaliseer je het recruitmentproces en versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Kandidaten solliciteren eenvoudig online via mobiel, social media of het sturen van een video.

Download infosheet

Werving en selectie  software

Budget-Euro.png

Bespaar tijd en geld met een gestroomlijnd proces

Recruiters ondersteun je met de slimme software in het gehele proces. Sollicitanten die niet verder gaan, stuur je eenvoudig een gepersonaliseerde afwijsmail. Doordat de gegevens van de kandidaat rechtstreeks in je HR-systeem terechtkomen bespaar je veel tijd. Ook de follow-ups van gesprekken en de herinneringsmail richting lijnmanager in het vervolg van het traject zijn volledig gedigitaliseerd. Wordt de kandidaat een nieuwe collega? Met digitaal onboarden kun je je nieuwe medewerker eenvoudig en efficiënt onboarden!

employee-office.png

Gebruikersvriendelijk voor kandidaat én recuiter

Het aannameproces van de kandidaat, de zogenaamde ‘candidate journey’ is een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces. De Werving & Selectie applicatie vereenvoudigt het wervingsproces met slimme functies en is intuïtief in gebruik voor kandidaten én recruiters. Daarnaast vereist de software minimale training voor jouw organisatie.

Voldoe automatisch aan de AVG

Voldoe automatisch aan de AVG

Als organisatie wil je er zeker van zijn dat het recruitmentproces in overeenstemming is met de regels voor het verwerken van persoonsgegevens van kandidaten. Met Visma | YouServe Werving & Selectie voldoe je aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Alle voordelen op een rij:

  • Digitaliseer de gehele candidate journey: van vacatureplaatsing tot onboarding
  • Eenvoudig online solliciteren via social media
  • Minder 'bad hires' door de inzet van online assessments
  • Video solliciteren als handige selectietool
  • Zet je werken-bij-pagina in voor employer branding
  • Voldoe aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Krijg inzicht in je proces met slimme rapportages en analytics

Online demo

Alle voordelen op een rij

Meer weten?

Heb je interesse in onze Werving en Selectie software? Neem contact met ons op en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.

Neem contact op