HR-software 

Volledig in control over HR-processen

Arbeidsovereenkomsten, verlof, verzuim en declaraties. Allemaal processen die de HR-afdeling veel tijd kunnen kosten om administratief af te handelen. Werk sneller en slimmer met HRYou: volledige digitale HRM-software ingericht volgens de actuele wet- en regelgeving van jouw sector. Dé basis om als werkgever ‘in control’ te zijn over je HR-processen. Naast HRYou bieden we aanvullende software voor payroll, workforce-management en medewerkerontwikkeling voor een volledig digitale HR-administratie.

Online demo

Volledig in control over HR-processen

Slimme HR-software die jouw organisatie ondersteunt

HRYou is HR-software waarmee je met selfservice-functionaliteit en workflows medewerkers en leidinggevenden de regie geeft over hun eigen HR-zaken. Het beheer van de organisatiestructuur en kostenplaatsen verloopt moeiteloos. Hierdoor worden processen van in-, door- en uitstroom processen perfect ondersteund. Groot voordeel is dat HRYou goede integratiemogelijkheden biedt. Door slimme koppelingen wissel je eenvoudig en veilig gegevens uit tussen verschillende applicaties waar je organisatie gebruik van maakt. Denk aan applicaties voor salarisadministratie, recruitment of finance.

De voordelen van HRYou:

do-it-together.png

Regie over je HR-zaken

Met slimme workflows en selfservice processen voor medewerkers, managers en HR-professionals.

Cloud.png

Cloud software

Altijd de meest actuele versie, op elk device. Geen omkijken naar beheer, updates, beveiliging, onderhoud en back-ups.

Analysing.png

Direct inzicht

Actuele HR-kengetallen met rapportages en dashboards.

Medewerkers regelen eenvoudig zelf hun HR-zaken

Medewerkers en leidinggevenden hebben met HRYou eenvoudig toegang tot al hun eigen HR-documenten en gegevens. Activiteiten zijn makkelijk in te voeren dankzij workflows, self serviceformulieren en actieve signalering. Een medewerker doet zelf zijn verlofaanvraag of voert een declaratie in. Deze aanvragen doorlopen het accorderingsproces zoals deze gewenst is in jouw organisatie. Actieve signaleringen zorgen ervoor dat gebruikers actief herinnerd worden als acties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aflopende contracten, aankomende verjaardagen of het opnieuw certificeren. Door signalering op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn behoren verouderde documenten in het dossier tot het verleden.

Meer over onze HR-software

Bekijk de detailpagina over HRYou en ontdek alle functionaliteiten, waaronder:

  • Personeelsdossier met online inzicht in alle relevante personeelsinformatie
  • Digitale handtekening om de ondertekening van documenten beter en sneller te laten verlopen
  • HR You App, waarmee je je HR-administratie op je mobiel kunt bijwerken
Meer over onze HR-software

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een online demo aan van HRYou en ontdek hoe

onze HR-software je administratie sneller en beter maakt.

Online demo

Altijd online inzicht in eigen HR-documenten

Diverse HR-processen zoals indiensttreding of het uitruilen van flexibele arbeidsvoorwaarden zorgen in de praktijk voor documenten voor in het personeelsdossier. In HRYou worden deze documenten automatisch vanuit de workflow aangemaakt, gevuld met relevante data en vervolgens opgeslagen in het digitale personeelsdossier van de medewerker.

Approval.png

Verouderde documenten behoren tot het verleden

Door automatische checks op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn.

privacywetgeving.png

Moeiteloos privacywetgeving naleven

Zowel de toegang tot het dossier als de beschikbare functies autoriseer je volledig conform bepalingen van de privacywetgeving. 

Support.png

Minder vragen aan de HR-afdeling

Je geeft medewerkers toegang tot hun eigen personeelsdossier. Zo verminder je het aantal vragen aan de HR-afdeling aanzienlijk.

Afbeelding website HRYou ontwerp_bedrijfseigen_workflows.jpeg

Ontwerp eenvoudig en flexibel jouw bedrijfseigen workflows

Met de beheerfunctionaliteit is het mogelijk bestaande formulieren aan te passen of ook compleet nieuwe formulieren te maken. Selfservice biedt een hoge mate van flexibiliteit in de inrichting. Elke workflow kan door jouw applicatiebeheerder op basis van je eigen processen ingericht worden. Autorisaties kunnen worden ingericht op verschillende niveaus, denk hierbij aan afdeling,leidinggevende of specifieke medewerker/rol.

Aanvullende HR-software mogelijkheden

Naast HRYou is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen aan je HR-software te koppelen. Veel voorkomende keuzes op dit gebied zijn:

  • Payroll-software voor het verwerken van tijdige en juiste salarisruns.
  • Medewerkerontwikkeling software voor het structureel uitrollen van performance-management en learning management.
  • Workforce-management voor het werven, plannen, budgetteren, voorspellen en vitaal & duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.
Aanvullende HR-software mogelijkheden

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Contact