HRM-software 

Volledig in control over HR-processen met HR-software

Arbeidsovereenkomsten, verlof, verzuim en declaraties. Allemaal processen die de HR-afdeling veel tijd kunnen kosten om administratief af te handelen. Werk sneller en slimmer met HRYou: volledige digitale HRM-software ingericht volgens de actuele wet- en regelgeving van jouw sector. Dé basis om als werkgever ‘in control’ te zijn over je HR-processen. Naast HRYou bieden we aanvullende software voor payroll, workforce-management en medewerkerontwikkeling voor een volledig digitale HR-administratie.

Online demo

Volledig in control over HR-processen

Een overzicht van onze HR-software

HRYou

Volledige digitale HRM-software ingericht volgens de actuele wet- en regelgeving van jouw sector. Met selfservice-functionaliteit en workflows medewerkers en leidinggevenden de regie geeft over hun eigen HR-zaken. Ook op je mobiel via de handige HRYou app. Meer over HRYou.

 

Personeelsdossier

Of het nou gaat om salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten of diploma’s. Het digitale personeelsdossier in HRYou maakt alle relevante informatie eenvoudig toegankelijk. Meer over Personeelsdossier.

 

Digitale handtekening

Met digitaal ondertekenen in HRYou zet je de volgende stap in de volledig digitale verwerking van je documenten. Je biedt een simpele en snelle oplossing voor vaak voorkomende HR-processen. Meer over Digitale handtekening.

 

Digitaal onboarden 

Eenvoudig, efficiënt en digitaal onboarden van nieuwe medewerkers. Visma | YouServe digitaliseert het onboardingstraject voor jouw organisatie. Wij helpen je bij een goede en zorgeloze start. Meer over Digitaal onboarden.

 

Flex Benefits

Extra dagen bijkopen? Een fiets kopen via je werk? Of een studieplan vastleggen? Allemaal voorbeelden van flexibele voorwaarden. Met de Flex Benefits software van Visma | YouServe regelen medewerkers zelf online hun flexibele arbeidsvoorwaarden. Meer over Flex Benefits

 

Werving en Selectie

Met de Werving & Selectie software van Visma | YouServe optimaliseer je het recruitmentproces en versnel je de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Meer over Werving en Selectie software.

 

Medewerker ontwikkeling 

HR-software voor het structureel uitrollen van performance-management en learning management.

 

Workforce-management

HR-software voor het werven, plannen, budgetteren, voorspellen en vitaal & duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.

 

Hoe blij ben jij met je huidige HR-software?

De gebruikte software binnen je organisatie lijkt misschien een vaststaand gegeven, maar wie niet verder kijkt, mist kansen. Bespaart het je tijd? Sluiten de mogelijkheden aan op al je behoeften? Met optimale HR-processen focus je zelf meer op andere HR-zaken en verhoog je de werknemerstevredenheid. Deze 7 tekenen wijzen erop dat overstappen voor jouw organisatie een slimme keuze is.

Waarom overstappen

Slimme HRM-software met goede integratiemogelijkheden die jouw organisatie ondersteunt

HRYou is HR-software waarmee je met selfservice-functionaliteit en workflows medewerkers en leidinggevenden de regie geeft over hun eigen HR-zaken. Het beheer van de organisatiestructuur en kostenplaatsen verloopt moeiteloos. Hierdoor worden processen van in-, door- en uitstroom processen perfect ondersteund. Visma | YouServe richt de software in volgens de wensen binnen jouw organisatie. Groot voordeel is dat HRYou goede integratiemogelijkheden biedt. Door slimme koppelingen wissel je eenvoudig en veilig gegevens uit tussen verschillende applicaties waar je organisatie gebruik van maakt. Denk aan applicaties voor salarisadministratie, recruitment of finance.

De voordelen van HRYou:

do-it-together.png

Regie over je HR-zaken

Met slimme workflows en selfservice processen voor medewerkers, managers en HR-professionals.

Cloud.png

Cloud software

Altijd de meest actuele versie, op elk device. Geen omkijken naar beheer, updates, beveiliging, onderhoud en back-ups.

Analysing.png

Direct inzicht

Actuele HR-kengetallen met rapportages en dashboards.

Medewerkers regelen eenvoudig zelf hun HR-zaken

Medewerkers en leidinggevenden hebben met HRYou eenvoudig toegang tot al hun eigen HR-documenten en gegevens. Activiteiten zijn makkelijk in te voeren dankzij workflows, self serviceformulieren en actieve signalering. Een medewerker doet zelf zijn verlofaanvraag of voert een declaratie in. Deze aanvragen doorlopen het accorderingsproces zoals deze gewenst is in jouw organisatie. Actieve signaleringen zorgen ervoor dat gebruikers actief herinnerd worden als acties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aflopende contracten, aankomende verjaardagen of het opnieuw certificeren. Door signalering op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn behoren verouderde documenten in het dossier tot het verleden.

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een online demo aan van HRM-software  en ontdek hoe

onze software je administratie sneller en beter maakt.

Online demo

Altijd online inzicht in eigen HR-documenten

Diverse HR-processen zoals indiensttreding of het uitruilen van flexibele arbeidsvoorwaarden zorgen in de praktijk voor documenten voor in het personeelsdossier. In HRYou worden deze documenten automatisch vanuit de workflow aangemaakt, gevuld met relevante data en vervolgens opgeslagen in het digitale personeelsdossier van de medewerker.

Approval.png

Verouderde documenten behoren tot het verleden

Door automatische checks op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn.

privacywetgeving.png

Moeiteloos privacywetgeving naleven

Zowel de toegang tot het dossier als de beschikbare functies autoriseer je volledig conform bepalingen van de privacywetgeving. 

Support.png

Minder vragen aan de HR-afdeling

Je geeft medewerkers toegang tot hun eigen personeelsdossier. Zo verminder je het aantal vragen aan de HR-afdeling aanzienlijk.

Afbeelding website HRYou ontwerp_bedrijfseigen_workflows.jpeg

Ontwerp eenvoudig en flexibel jouw bedrijfseigen workflows

Met de beheerfunctionaliteit is het mogelijk bestaande formulieren aan te passen of ook compleet nieuwe formulieren te maken. Selfservice biedt een hoge mate van flexibiliteit in de inrichting. Elke workflow kan door jouw applicatiebeheerder op basis van je eigen processen ingericht worden. Autorisaties kunnen worden ingericht op verschillende niveaus, denk hierbij aan afdeling,leidinggevende of specifieke medewerker/rol.

Wil je ook verzekerd zijn van een foutloze salarisadministratie?

Met YouPay beschik je over payroll-software waarmee de salarisrun automatisch, gecontroleerd en daardoor foutloos verloopt. De volledige integratie met HRYou, onze HRM-software, zorgt ervoor dat HR-mutaties realtime doorgevoerd worden voor een juiste salarisafhandeling.

Lees meer over payroll-software

 

Aanvullende HR-software mogelijkheden

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Contact