Afbeelding website nieuwsbericht HR kopzorgen.jpg

Werven van gekwalificeerd personeel kopzorg

Amsterdam – Bijna de helft van de HR-professionals (46%) ziet op dit moment het werven van gekwalificeerde medewerkers als grootste zorg en uitdaging in het vakgebied. Dit blijkt uit onderzoek van full service HR & payroll dienstverlener Visma | YouServe, onder ruim 1.000 HR-professionals naar de grootste zorgen die zij hebben in hun werk.

Lees meer

Afbeelding website belastingplan.jpg

Belastingplan 2022: de belangrijkste wijzigingen

De Eerste Kamer heeft op 21 december 2021 ingestemd met het Belastingplan 2022. Vooruitlopend op goedkeuring van het besluit, wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Lees meer

Afbeelding webiste calamiteitenzorg nieuws.jpg

Calamiteitenverlof in coronatijd?

Werknemers kunnen calamiteitenverlof of kort verzuimverlof opnemen voor dringende en onverwachte persoonlijke problemen. Afhankelijk van de situatie kan het verlof een paar uur tot een paar dagen duren. Hoe zit dit tijdens de coronacrisis?

Lees meer

 

 

Afbeelding website BPO Gebruikersraad

Succesvolle Visma | YouServe Services Gebruikersraad

Twee keer per jaar - in het voorjaar en najaar - organiseert Visma | YouServe haar Services Gebruikersraad bijeenkomsten. De sessie van dit najaar vond plaats op 4 november. Hierbij was een aantal van onze klanten aanwezig. Het was weer een groot succes, met informatieve presentaties en levendige discussies.

Lees meer

960x540-826.jpg

Visma | YouServe: dé nieuwe HR-uitdager in de zakelijke markt

Amsterdam – Het onlangs ontstane Visma | Youserve positioneert zich als de nieuwe HR-uitdager in de zakelijke markt, met de drie pijlers dienstverlener, kennishuis en software provider.

Lees meer