Sharon Parinussa benoemd tot HR-director bij Visma | YouServe

Nieuws

Sharon Parinussa benoemd tot HR-director bij Visma | YouServe

 

Amsterdam, 2 november 2023 -  Visma | YouServe heeft met ingang van 1 september Sharon Parinussa (36) aangesteld als nieuwe HR-director. In deze rol zal Sharon een cruciale rol spelen in het vormgeven van de HR-strategie en het verder versterken van de bedrijfscultuur waarin mensen zichzelf kunnen zijn en trots kunnen zijn op hun werk. Thema's als employer branding, learning and development, duurzame inzetbaarheid en leiderschap staan hoog op de HR-agenda.

Volgende stap binnen Visma | YouServe

Met een achtergrond in recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie, is Sharon in september 2021 bij Visma | YouServe begonnen als manager recruitment en employer branding. Hier was ze verantwoordelijk voor het positioneren van het werkgeversmerk en het aantrekken van nieuw talent. Deze aanstelling markeert een volgende stap in haar professionele carrière. In haar nieuwe rol ligt de focus op het aanpakken van de uitdagingen van een krappe arbeidsmarkt en het behoud van medewerkers.

“De uitdaging om een visie te ontwikkelen die onze medewerkers zal inspireren en motiveren om voor onze organisatie te blijven werken, heeft me aangetrokken tot deze rol”, zegt Sharon over haar nieuwe aanstelling. “We hebben de ambitie om employer of choice te worden. Om dat mogelijk te maken, is een van onze pijlers om nieuw talent en zij-instromers alle mogelijkheden te bieden voor een HR & payroll-carrière. Een andere belangrijke pijler is het creëren van een cultuur die ons verbindt. We zetten daarom groot in op persoonlijk leiderschap waarbij onze kernwaarden ondernemend, verantwoordelijk, toegewijd en inclusiviteit centraal staan.
Hiermee willen we een omgeving creëren waarin medewerkers leiders zijn van hun eigen succes en samen het beste voor elkaar én onze klanten kunnen bereiken. Ik kijk uit naar de komende periode en het verder helpen groeien van Visma | YouServe en haar medewerkers.”

Jeffrey Smit, Managing Director bij Visma | YouServe: “We zijn blij dat Sharon deze rol als HR-director gaat vervullen. Ze heeft haar sporen al verdiend op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van succesvolle wervings- en HR-strategieën. Daarnaast heeft ze een passie voor het creëren van een geweldige werkplek voor onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat Sharon samen met het team onze HR-strategie naar een nog hoger niveau kan tillen. Ze zal ons helpen om een organisatie te creëren waar medewerkers graag willen werken en waar ze zich kunnen blijven ontwikkelen.”

Meer weten?

Wil je meer weten over trends in HR? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw HR-organisatie? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Contact met Visma | YouServe