Met de HR Operations Bundel neem je werk uit handen

Als HR-afdeling wil je de focus leggen op de uitvoering van de HR-agenda. In de praktijk blijkt dit uitdagend te zijn, door de tijd die nodig is voor routinetaken en ad hoc werkzaamheden. Met de HR Operations Bundel besteed je tijdsintensieve HR-processen uit aan Visma | YouServe. Zo houd jij tijd over voor HR-projecten die prioriteit hebben in jouw organisatie.

Download infosheet

afb-22-graph-HR_OperationsBundel-web.png

Uit onderzoek blijkt dat HR zich ongewenst nog te vaak bezighoudt met operationele zaken. Bij een kwart neemt dit zelfs meer dan de helft van de beschikbare tijd in beslag. 

De outsourcing services van de HR Operations Bundel

Budget-Euro.png

Salarisadministratie
uitbesteden

Met het outsourcen van je payroll besteed je de volledige salarisadministratie uit. Zo ben je verzekerd van continuïteit en kwaliteit in je payroll proces.

Presentation.png

HR-outsourcing

Verlicht de werkdruk op de backoffice van HR en houd medewerkers tevreden door HR-processen uit te besteden die veel tijd kosten, weinig energie opleveren of waar specialistische kennis voor nodig is.

mobility.png

Mobiliteits services

Zorg dat de uitvoering van de administratie rondom de mobiliteit van een medewerker geborgd is. Denk aan het wagenparkbeheer, de vergoedingen van het OV of de rittenadministratie.

verzuim.png

Sociale zekerheid services

Zorg ervoor dat WAO/WIA en ziektewetten allemaal tijdig worden opgevolgd, haal het maximale uit WAZO uitkeringen en voorkom boetes van het UWV.

Support.png

HR ServiceDesk

Met de inzet van de HR Servicedesk zorg je dat de HR-afdeling altijd bereikbaar is om vragen over de personeels- en salarisadministratie af te vangen.

Interface-dev.png

Application Management HR/Payroll

Bespaar tijd en laat het applicatiebeheer over aan de specialisten van Visma | YouServe.

De voordelen op een rij:

  • Waarborg de continuïteit
   Is je organisatie in staat om de kwaliteit van de salarisrun en de dienstverlening te garanderen als je te maken krijgt met verzuim of (onverwacht) verloop? Met uitbesteding dek je dit risico af.

  • HR-kosten passend en voorspelbaar
   In veel organisaties zijn de HR-kosten te hoog ten opzichte van de grootte van de organisatie, doordat het lastig is om de juiste ratio’s (aantal HR-professionals per fte) te realiseren. Met outsourcing betaal je een vast bedrag per medewerker en dit schaalt mee met de groei en krimp van je organisatie.

  • Creëer tijd voor de uitvoering van je HR-agenda
   Het verzorgen van de kerntaken van HR neemt veel tijd in beslag. Hierdoor blijft er te weinig tijd over voor strategische HR-thema’s. Door het uitbesteden van taken kun je hier tijd voor creëren.

  • Beschik over specialistische HR-kennis
   Hebben HR-professionals al hun handen vol aan de alledaagse werkzaamheden, dan is er te weinig tijd om de kennis van (fiscale) wet- en regelgeving up-to-date te houden. Hierdoor loop je het risico op boetes.
  • Focus op strategisch HR onder druk door operationele taken
   Het verzorgen van de kerntaken van HR neemt veel tijd in beslag. Hierdoor blijft er te weinig tijd over voor strategische HR-thema’s. Door het uitbesteden van taken kun je hier tijd voor creëren.

Meer weten?

Meer weten over wat de HR Operations Bundel jou kan bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Neem contact op