Benut maximaal de kwaliteiten van je medewerkers met HR software

Door digitalisering van HR-processen kun je als organisatie efficiënter werken en veel tijd besparen. Een digitale HR-en salarisadministratie vormt dan ook de basis om als werkgever ‘in control’ te zijn over HR-processen. Maar de coronacrisis heeft de omarming van digitale mogelijkheden versneld en het belang versterkt. Werken op afstand met digitale overleggen of online presentaties behoren tot de nieuwe realiteit. Naast het thuiswerken ziet de werving en selectie van nieuwe medewerkers er heel anders uit. Sollicitatiegesprekken en assessments vinden vooral online plaats. Onboarding en inwerktrajecten vragen extra aandacht om nieuwe collega’s goed te laten landen. Organisaties kunnen door de inzet van HRM software medewerkers veelzijdiger inzetten, beter ontwikkelen en scholen. HR software helpt hiermee om meer focus te leggen op het maximaal benutten van de kwaliteiten van je medewerkers, het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie.

Succesvolle digitalisering is meer dan alleen HR software

Goed ingerichte HR-processen, succesvolle implementatie van HRM software, adoptie in de organisatie én het flexibel kunnen inspelen op wijzigingen zijn de sleutel voor succesvolle digitalisering. Als kennishuis, dienstverlener en software provider ineen maken we het verschil. We nemen je werk uit handen en zijn de ideale partner om je hierbij te helpen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitalisering? Neem dan contact op!

Neem contact op

Alleen digitaliseren of ook automatiseren?

Digitaliseren van HR-processen is de basis. Maar je kunt ook een stap verder gaan. Met Robotic Process Automation (RPA) kun je repetitieve, veel voorkomende administratieve handelingen automatiseren door middel van software. Al enkele jaren zijn we bezig met de ontwikkeling en implementatie van robots om processen te automatiseren. Visma | YouServe biedt een dienst aan zodat jij ook optimaal kan profiteren van RPA, Robotics As A Service. We gebruiken hiervoor de technologie van leidende software leveranciers op op het gebied van RPA, Blue Prism en Kryon. Met meer dan 100 verschillende hr-processen die we al terugkerend uitvoeren voor onze klanten zijn we de voorloper in de markt.

Voordelen van inzet RPA door Visma | Youserve:

  • Bespaar kosten en tijd door repetitieve taken te automatiseren
  • Vergroot kwaliteit door hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bij invoer
  • Creëer tijd voor medewerkers voor meer waarde toevoegende activiteiten
  • Ervaring en resultaten gebaseerd op de praktijk bij Visma | YouServe outsourcing organisatie en klanten
  • Consultancy gesprek of een door ons uitgevoerd haalbaarheids onderzoek is kosteloos

Overzicht HRM software

HR & Payroll software

Een volledig digitale HR-administratie is de basis om als werkgever ‘in control’ te zijn over HR-processen. Met selfservice-functionaliteit en workflows geef je jouw medewerkers en leidinggevenden de regie over hun eigen HR-zaken. Als werkgever sluit je aan aan bij de toenemende behoefte van medewerkers om zelf digitaal hun HR-zaken te regelen, waar en wanneer het uitkomt en blijf je aantrekkelijk voor de nieuwe generatie medewerkers.

Medewerkerontwikkeling

Om succesvol te zijn als organisatie heb je de juiste mensen met de juiste competenties op de juiste plek nodig. En het vermogen om snel te kunnen inspelen op veranderingen. Door met HRM software de processen te digitaliseren en nieuwe, slimme tools en features in te zetten, faciliteer je HR, managers en medewerkers. Met de moderne software van Visma | YouServe laat je jouw organisatie effectiever werken.

Workforce management

Je wilt medewerkers zo veel mogelijk inzetten waar zij het meeste waarde kunnen toevoegen. En tijdig inspelen op veranderingen in de markt of jouw organisatie zodat je ook in de toekomst de juiste mensen in huis hebt. Workforce management biedt oplossingen het managen van je personeelsbestand: voor het plannen, budgetteren, voorspellen, vitaal en duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. Niet alleen voor eigen medewerkers, maar ook het managen van externe inhuur.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact