Loonbeslag hoeft geen tijd in beslag te nemen

Het administratief afhandelen van loonbeslag kan complex zijn. Je krijgt als werkgever met de nodige verlichtingen te maken. Wat hier allemaal bij komt kijken lees je in dit whitepaper. Laat de afwikkeling van loonbeslag over aan de experts van Visma YouServe, zodat jij tijd overhoudt voor wat er echt toe doet. 

Contact

Loonbeslag

Voordelen outsourcen loonbeslag

Approval.png

Deskundige afhandeling

Ons team van specialisten heeft uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving omtrent loonbeslag. Zij weten alles over de laatste ontwikkelingen om jouw organisatie de best mogelijke service te bieden.

Budget-Euro.png

Nauwkeurige berekening

Laat onze experts nauwkeurige berekeningen maken van het beslagbare bedrag, rekening houdend met de beslagvrije voet. Dit maakt het mogelijk om als werkgever het proces transparant te maken voor jouw medewerkers.

privacywetgeving.png

Conform juridische normen

Laat alle noodzakelijke administratie van expats & commuters over aan experts die hier dagelijks mee bezig zijn.

Radha.jpg

“Mijn team werkt dagelijks aan de administratieve afhandeling van loonbeslag dossiers. Daarbij zorgen wij voor een goede balans tussen de schuldeiser en de financiële ruimte van de medewerker" 

Radha Goli, team manager afdeling Loonbeslagen

Diensten om grip te krijgen op loonbeslag

 • Berekening van beslagbare bedragen
  Wij hanteren nauwkeurige berekeningen om het juiste bedrag te bepalen dat moet worden ingehouden op het salaris van de werknemer.

 • Communicatie met deurwaarders
  Ons team neemt de communicatie met deurwaarders op zich, waardoor je wordt ontlast van tijdrovende correspondentie.

 • Werkgeversadvies
  Wij bieden advies aan werkgevers over de juiste procedures en stappen die moeten worden gevolgd bij loonbeslag, waardoor mogelijke complicaties worden voorkomen.

 • Transparante Rapportage
  Wij voorzien in overzichtelijke rapporten, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van het loonbeslagproces.

FAQ Loonbeslag

Ondersteuning bij alle zaken rondom de salarisadministratie

Visma YouServe ondersteunt bij alle facetten van de salarisadministratie. Naast het outsourcen van loonbeslagen is het mogelijk de hele payroll bij ons onder te brengen. Maar we bieden ook ondersteuning bij complexe deelfacetten, zoals internationale verloning, vraagstukken rondom mobiliteit, of sociale zekerheid

Meer weten?

Heb je interesse in de onze dienstverlening op het gebied van loonbeslagen? Neem contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op