De snel veranderde arbeidsmarkt vraagt andere competenties van werknemers, wat in de huidige crisis nog eens sterk wordt benadrukt. Daarom is het van groot belang dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Als je waarde hecht aan de ontwikkeling van het personeel, ben je als werkgever in de huidige krappe markt ook meteen een stuk aantrekkelijker. Maar dit permanente leren en ontwikkelen lukt niet zomaar; daarvoor is de inzet van de medewerker én van jouw gehele organisatie hard nodig. Lees onze whitepapers over het thema ontwikkeling medewerker.

Ontwikkelgesprekken die wel motiveren

Whitepaper: Ontwikkelgesprekken die wél motiveren

In de meeste organisaties zijn gesprekken over ontwikkeling een onderdeel van de jaarlijkse gesprekscyclus. Wil je tips hoe je als leidingegevende de ontwikkelgesprekken in jouw organisatie beter kan laten verlopen? Download dan de whitepaper!

Ontwikkelgesprekken die motiveren

Whitepaper: Investeer ook in het huidige personeel 

Voor de inzetbaarheid en productiviteit van werknemers is het belangrijk dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe je jouw personeel gemotiveerd kunt houden en aan jouw organisatie kunt binden? Download dan snel deze whitepaper!

Investeer in personeel

Investeer in huidig personeel
Aan de slag met talentmanagement

Whitepaper: Aan de slag met talentmanagement 

Om talentmanagement optimaal te benutten, is het belangrijk af te stappen van een procesmatige, administratieve aanpak en juist te streven naar een toekomstbestendige mindset over talentmanagement. Meer weten? Download snel deze whitepaper voor de handvatten!

Handvatten talentmanagement

Afb-persoonlijk ontwikkelplan_kennispagina.jpg

Het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Als je werkt, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dit kan zijn in de vorm van een opleiding, cursus of een functie of taak die je wilt uitvoeren. Wil je als organisatie planmatig werken aan de ontwikkeling van medewerkers? Het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) is een beproefde methode om dat te doen. Lees op onze kennispagina alles over de POP.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Whitepaper: stimuleer eigen regie en een leven lang leren

Omdat iedere werknemer anders is en zich ontwikkelt op een andere manier, is het belangrijk dat ze zelf de regie nemen over hun loopbaan en ontwikkeling. Wil je weten hoe je dit eigenaarschap kunt stimuleren binnen je organisatie? Download dan de whitepaper.

Stimuleer eigen regie

Afbeelding website_C5WP1_stimuleer eige regie.jpg

Afbeelding website_C5WP3_leerklimaat.jpg

Whitepaper: creëer een veilig en sterk leerklimaat

Wil je dat de werknemers de regie nemen over hun ontwikkeling en enthousiast aan de slag gaan met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)? Dan moet je ook werken aan een sterke leercultuur binnen je organisatie. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Download dan de whitepaper.

Veilig leerklimaat

Blijf op de hoogte

Wil je ook graag artikelen, blogs en whitepapers over het vakgebied HRM ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief