De snel veranderde arbeidsmarkt vraagt andere competenties van werknemers, wat in de huidige crisis nog eens sterk wordt benadrukt. Daarom is het van groot belang dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Als je waarde hecht aan de ontwikkeling van het personeel, ben je als werkgever in de huidige krappe markt ook meteen een stuk aantrekkelijker. Maar dit permanente leren en ontwikkelen lukt niet zomaar; daarvoor is de inzet van de medewerker én van jouw gehele organisatie hard nodig. Op onze themapagina lees je alles over de ontwikkeling van medewerkers.

Jouw medewerkers motiveren en aan je binden

De arbeidsmarkt is gespannen en het einde lijkt nog niet in zicht. Nieuw talent werven is belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat ook de achterdeur dicht blijft? Om je huidige personeel binnen te houden, moet je in hen investeren. Hoe motiveer je medewerkers en bind je ze aan je organisatie?  Lees meer op onze kennispagina.

Medewerkers motiveren en binden

Investeer in huidig personeel
Aan de slag met talentmanagement

Talentmanagement: het vinden en ontwikkelen van talent

Het potentieel van talentmanagement blijft in veel organisaties onbenut. En dat terwijl effectief talentmanagement je organisatie veel oplevert: medewerkers op de juiste plek, waar ze gemotiveerd, betrokken en waardevol zijn voor jouw organisatie. Lees meer  hoe je werk maakt van talentmanagement.

Talentmanagement

Maak medewerkers eigenaar van hun ontwikkeling

Aantrekkelijk werkgeverschap betekent dat je medewerkers in staat stelt om te groeien en te leren. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers betrokken zijn en eigenaarschap nemen over hun ontwikkeling? Lees dan de concrete tips en aanbevelingen.

Medewerker eigenaar van ontwikkeling

Maak medewerkers eigenaar van hun ontwikkeling

Afb-persoonlijk ontwikkelplan_kennispagina.jpg

Het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Als je werkt, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dit kan zijn in de vorm van een opleiding, cursus of een functie of taak die je wilt uitvoeren. Wil je als organisatie planmatig werken aan de ontwikkeling van medewerkers? Het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) is een beproefde methode om dat te doen. Lees op onze kennispagina alles over de POP.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Motiveer medewerkers met positieve ontwikkelgesprekken

In de meeste organisaties zijn ontwikkelgesprekken een onderdeel van de jaarlijkse gesprekscyclus. Toch worden ze vaak gezien als een verplichting en niet als een fijn gesprek met oprechte aandacht voor de medewerkerontwikkeling. Lees meer hoe je een ontwikkelgesprek voert dat wél motiveert.

Ontwikkelgesprekken die motiveren

Ontwikkelgesprekken die wel motiveren
Maak werk van leren in jouw organisatie

Maak werk van leren in jouw organisatie

Wil je dat de medewerkers regie nemen over hun ontwikkeling en enthousiast aan de slag gaan met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)? Dan is een sterk en veilig leerklimaat binnen je organisatie cruciaal. Lees meer over hoe je in je organisatie echt werk maakt van leren.

Werk maken van leren

Meer weten? 

Wil jij weten hoe onze software of services je kunnen helpen? Eén van onze adviseurs helpt je graag verder.

Contact