Werk en privé balans

Werknemers die zich dag in dag uit na werktijd helemaal afsluiten van de buitenwereld en de volgende ochtend weer aan het werk gaan, bestaan niet. Werknemers hebben een privéleven, en dat is maar goed ook. Een privéleven helpt hun om bij te komen van het werk, maar ook om voldoende tijd vrij te maken voor belangrijke zaken die er voor de werknemer toe doen.

Hoe kun je bijvoorbeeld arbeid en zorg combineren en wat kun je doen als de wettelijke regelingen geen uitkomst bieden? Hoe zit het met de Wet flexibel werken, verlofregelingen vakantiedagen en het cafetariamodel? Een andere mogelijkheid om werknemers meer flexibiliteit te geven is: thuiswerken. Lees op deze pagina alles over het thema werk en privé balans.

Afb_22_2C_C4WP1.jpg

Whitepaper: het belang van
evenwicht tussen werk en privé

Werknemers hebben een privéleven, en dat is maar goed ook. Een privéleven helpt hen om bij te komen van het werk en op te laden voor een nieuwe werkdag en is belangrijk voor zaken die er voor jouw werknemer toe doen Wil je weten wat de wet zegt over het combineren van arbeid en zorg en wat je kunt doen als de wettelijke regelingen geen uitkomst bieden? Meer weten? Lees dan snel de whitepaper!

Belang evenwicht werk privé

Whitepaper: ondersteuning bij het combineren van werk en zorgtaken  

Werknemers hebben door omstandigheden in de privésfeer – zoals zwangerschap of het verzorgen van een zieke ouder of partner – behoefte aan meer ‘lucht’. Om het combineren van werk en zorg voor werknemers gemakkelijker te maken kunnen werknemers een beroep doen op zowel wettelijke verlofregelingen als regelingen op organisatieniveau. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Download dan snel deze whitepaper!

Ondersteuning zorgtaken

Afb_22_2C_C4WP2.jpg

Afb_22_2C_C4WP3.jpg

Whitepaper: thuiswerken faciliteren, maar blijf wel communiceren

De juiste balans vinden tussen werk en privé blijft een uitdaging, ook als werknemers thuiswerken.  Als werknemers structureel vanuit huis gaan werken verandert er van alles voor hun maar ook voor jouw organisatie. Voor een succesvol thuiswerkbeleid is het belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Meer weten? Lees dan snel de whitepaper!

Thuiswerken faciliteren

Meer weten? 

Wil jij weten hoe onze software of services je kunnen helpen? Eén van onze adviseurs helpt je graag verder.

Contact