Personeel werven

Door krapte op de arbeidsmarkt kun je niet meer kiezen uit soms wel honderd kandidaten voor één vacature. Het zijn nu juist de sollicitanten die het voor het kiezen hebben. Ze willen weten of jouw organisatie wel bij hun wensen past. Om gekwalificeerd personeel aan te trekken en te binden, helpt het als jouw organisatie zich onderscheidt in het sollicitatieproces. Op deze themapagina geven we je tips en tricks voor het succesvol werven van personeel.

Afb_website_22_2C_C3WP1.jpg

Whitepaper: tips voor kandidaatgericht te werk gaan bij werving

Hoe maak je je organisatie aantrekkelijker voor sollicitanten? Om gekwalificeerd personeel aan te trekken en te binden, helpt het als jouw organisatie zich onderscheidt in het sollicitatieproces. Dat kan door op elk moment in het proces te denken vanuit de kandidaat. Download deze whitepaper voor praktische tips.

Kandidaatgericht werven

Whitepaper: lastige vacatures vervullen in onzekere tijden

Een mooi salaris en een collegiale werksfeer zijn niet (meer) altijd voldoende om de aandacht te trekken van geschikte kandidaten voor een bepaalde functie. Wil je weten welke aanpassingen al een wereld van verschil kunnen maken? Download dan snel deze whitepaper.

Lastige vacatures vervullen

Afb_website_22_2C_C3WP2.jpg

Afb_website_22_2C_C3WP3.jpg

Whitepaper: alternatieve wervings- en selectiemethodes 

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt lukt het veel mensen niet om een baan te vinden. Wil je deze mensen aan het werk helpen én een inclusieve arbeidsmarkt creëren? Overweeg dan anoniem solliciteren of open hiring. Download deze whitepaper voor alle ins en outs.

Alternatieve werving

Blijf op de hoogte

Wil je ook graag artikelen, blogs en whitepapers over het vakgebied HRM ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief