Nieuwe werknemer

Bij de start van een nieuwe dienstbetrekking moet je als werkgever veel gegevens in de administratie vastleggen en verwerken. Zo moet je gegevens voor de loonheffingen verzamelen en bewaren en de identiteit van de werknemer vaststellen. En daar blijft het niet bij. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanmelden van nieuwe werknemers bij de pensioenuitvoerder en verzekeraars. En hoe zit met de AVG bij vastlegging van gegevens in de administratie? En kun je profiteren van speciale regelingen? Met een gestroomlijnd proces bespaar je veel tijd en weet je waar je aan toe bent. Lees op deze pagina alles over het thema nieuwe werknemer.

Afb_webpagina_22_2C_C2WP1.jpg

Whitepaper: de to-do lijst voor elke nieuwe dienstbetrekking

Bij de start van een nieuwe dienstbetrekking moet je als werkgever veel gegevens in de administratie vastleggen en verwerken. Zo moet je gegevens voor de loonheffingen verzamelen en bewaren en de identiteit van de werknemer vaststellen. In deze whitepaper lees je welke gegevens je (wanneer) voor de loonheffingen nodig hebt en wat de identificatieplicht precies inhoudt. Meer weten? Lees dan snel de whitepaper!

To-do lijst nieuwe werknemer

Hoe zit het met de AVG als je nieuwe medewerkers in dienst neemt?

Je bedrijf groeit, dus het is tijd voor nieuwe werknemers! Daar hoort ook administratie bij: je verwerkt de persoonsgegevens en voegt de kersverse medewerkers toe aan je systeem.  Waar moet je nu precies op letten rondom de AVG als je nieuwe medewerkers in dienst neemt? Lees het artikel.

Nieuwe werknemer en AVG

Afb_webpagina_ hoe zit het met de avg.jpg

Af_webpagina_22_2C_C2WP2.jpg

Whitepaper: inkomstenverhouding: dé basis van de werknemersgegevens

Als werkgever moet jouw organisatie voor elke werknemer aangifte van de berekende loonheffingen doen en deze aan de Belastingdienst afdragen. Om aan deze inhoudingsplicht te kunnen voldoen, moet je een nieuwe werknemer in de loonadministratie opnemen.Het is van groot belang dat je de juiste gegevens opneemt in de loonadministratie, aangezien deze de basis vormen voor de loonaangifte. Wil je meer weten? Download dan snel deze whitepaper!

Inkomstenverhouding werknemer

Whitepaper: nieuwe werknemer: speciale regelingen vragen om extra administratie 

Een nieuwe werknemer in dienst nemen vergt een gedegen administratie. Naast de gebruikelijke administratie, kun je onder voorwaarden ook gebruik maken van bepaalde (subsidie)regelingen. Denk bijvoorbeeld aan de afdrachtverminderingen, de loonkostenvoordelen voor werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt, maar ook de speciale regels die gelden voor onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Meer weten? Lees dan snel de whitepaper!

Speciale regelingen nieuwe werknemer

Afb_webpagina_22_2C_C2WP3.jpg

Meer weten? 

Wil jij weten hoe onze software of services je kunnen helpen? Eén van onze adviseurs helpt je graag verder.

Contact