Driezorg-Zonnehuisgroep

Nieuws

Bouwen aan de toekomst met Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

 

Organisaties kiezen voor combinatie software van Raet en services van YouServe

Amsterdam,  3 april 2024

Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kiezen de komende vijf jaar voor een samenwerking met Visma YouServe en Visma | Raet. De twee Zwolse ouderenzorgorganisaties slaan sinds januari de handen ineen. Dankzij de unieke combinatie van HR- en payroll software van Visma | Raet en dienstverlening door Visma YouServe, zijn ze klaar voor de toekomst.

Fusie en toekomst

Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn op 1 januari 2023 gefuseerd. Beide organisaties waren al bekend én tevreden met onze software en dienstverlening. Driezorg Groep is al lange tijd klant van Visma | Raet en heeft sinds anderhalf jaar de salarisadministratie uitbesteed aan Visma YouServe. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gebruikte Visma.net software en dienstverlening. 

Nu kiest de gefuseerde organisatie ook voor deze optimale combinatie van YouForce van Visma | Raet en payroll outsourcing door Visma YouServe. Harald Rook, directeur bedrijfsvoering Driezorg & Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: “We hebben in deze partijen partners gevonden die goed bij ons passen. Door de integrale aanpak kunnen we onze financiële processen en HR-processen op flexibele en effectieve wijze ondersteunen. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we de grote uitdagingen in de ouderenzorg aan.” 

Samen sta je sterker

Het motto van Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is ‘Samen sta je sterker’. Een motto waarin Visma YouServe zich goed kan vinden. Sinds de splitsing van Visma | Raet zijn wij altijd de publieke sector blijven bedienen met onze dienstverlening. We werken regelmatig in een constructie waarbij Visma | Raet software levert en YouServe de HR- en payroll services. Denk hierbij aan payroll outsourcing, HR outsourcing, interim HR en Payroll dienstverlening en meer. We opereren afzonderlijk van elkaar, maar trekken samen op wanneer we elkaar versterken en dit beter is voor de klant.

Justin Wissink, solution consultant bij Visma YouServe: “Dit is een mooi voorbeeld van fuserende organisaties die wij optimaal kunnen ondersteunen met onze payroll- en HR diensten. Juist bij dit soort tijd- en kennisintensieve trajecten is onze dientsverlening van toegevoegde waarde. Een prachtig partnership tussen de klant, YouServe en collega-leveranciers.” 

Driezorg Zonnehuis.jpg

Op de foto:
Voorgrond v.l.n.r. Sander Heijnen, Frank Kodden.
Achtergrond v.l.n.r. Kevin Boezelman, Jacob van Deutekom, Sander Van Gelderen, Arian Witte, Justin Wissink, Harald Rook.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!

Contact