Amsterdam, 22 december 2022- Appical en Visma | YouServe zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Met deze samenwerking zijn we in staat om organisaties op nog meer manieren te helpen in hun HR-behoeften, zoals hulp bij onboarding. Lees snel verder en ontdek de toegevoegde waarde van deze partnership.

Onboarding software

De SaaS-oplossing van Appical is dé oplossing voor onboarding. Hiermee zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers een vliegende start hebben. Dit helpt om de retentie van nieuwe medewerkers te verhogen. Bespaar tijd op administratieve taken door je onboarding traject te digitaliseren en processen te automatiseren. Zo voer je onboarding uit op grote schaal, zonder de persoonlijke touch te verliezen.

Sales Director Simon Kornblum: “Wij ondersteunen organisaties op zoveel mogelijk manieren bij hun HR-uitdagingen. Vooral in tijden van arbeidskrapte is het moeilijk om het gewenste talent aan te trekken en te behouden. Daarom is de oplossing van Appical van toegevoegde waarde voor de klanten van Visma | YouServe.”

Appical

Appical helpt bedrijven om nieuwe medewerkers een vliegende start te geven. Dit doet Appical met een interactief platform, waarbij nieuwe werknemers worden begeleid tijdens de gehele employee journey: van preboarding en onboarding tot reboarding én offboarding. Al 10 jaar lang verhogen HR-afdelingen wereldwijd de betrokkenheid en productiviteit van werknemers met ons onboarding platform. Appical is actief in 119 landen en helpt inmiddels al meer dan 400 klanten met een succesvolle onboarding!

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking? Neem dan contact op met Thomas Huisman, Partner Manager Visma | YouServe.