Uitdaging

Ik wil mijn Payroll en/of HR uitbesteden 

De uitvoering van de HR- en salarisadministratie is een tijdrovend en vaak complex proces. Je hebt voortdurend actuele kennis nodig van cao’s en wet- en regelgeving. Het verwerken van mutaties en het beantwoorden van vragen over arbeidsvoorwaarden, processen of ingediende declaraties kost vaak veel tijd. Het outsourcen van de HR-administratie of payroll helpt je om werk uit handen te nemen. Je garandeert continuïteit en goede servicebeleving, zodat jij meer tijd kan besteden aan wat voor jou belangrijk is. 

Download infosheet outsourcing

Ik wil mijn Payroll & HR uitbesteden
HR-operatie: besteed minder tijd aan HR-en salarisadministratie

Maak je HR-operatie smart

Wil je al je hr-processen uitbesteden? Of slechts een specifiek onderdeel? Wij bieden alle smaken. 

 1. HR-outsourcing
  Geef de HR-administratie uit handen. Je hebt geen omkijken meer naar registraties rondom ziekte en verlof of zaken rondom in-, door en uitstroom. 
 2. Salarisadministratie uitbesteden
  Waarborg continuïteit en kwaliteit van je salarisadmininistratie. 
 3. Vragen aan de HR-afdeling
  Krijgt de HR-afdeling veel vragen over de HR-software, cao of bedrijfsregeling? Dit kan anders. 
 4. Specialistische HR-vraagstukken
  Sociale zekerheid, mobiliteit, loonbeslag en internationale verloning zijn complexe processen die veel expertise vragen. Laat de afhandeling over aan onze experts. 

Complexe HR-landschappen eenvoudiger maken

Visma | YouServe is in staat om complexe HR-landschappen te ondersteunen zonder in te boeten op kwaliteit. Met 550 professionals op het gebied van payroll en HR ontzorgen wij organisaties door het uit handen nemen van tijdsintensieve, operationele HR-werkzaamheden.

 

Redenen om outsourcing te overwegen

VYS_Statistics.png

Verbeter de continuïteit

Is je organisatie in staat om de kwaliteit van de salarisrun te garanderen als je te maken krijgt met verzuim of (onverwacht) verloop? Met outsourcing dek je dit risico af.

Budget-Euro.png

Maak HR-kosten passend en voorspelbaar

In veel organisaties zijn de HR-kosten te hoog ten opzichte van de grootte van de organisatie, doordat het lastig is om de juiste ratio’s (aantal HR-professionals per fte) te realiseren. Met outsourcing betaal je een vast bedrag per medewerker en dit schaalt mee met de groei en krimp van je organisatie.

VYS_Speedometer.png

Creëer tijd voor strategisch HRM

Als er naast het verzorgen van de kerntaken van HR te weinig tijd overblijft, kun je te weinig aandacht geven aan strategische HR-thema’s.

 

Innovation.png

Beschik over specialistische HR-kennis

Hebben HR-professionals al hun handen vol aan de alledaagse werkzaamheden, dan is er te weinig tijd om de kennis van (fiscale) wet en regelgeving up-to-date te houden. Hierdoor loop je het risico op boetes of blijft er onbewust geld op de plank liggen.

 

Waarom kiezen voor de software van Visma | YouServe

Visma | YouServe levert hoogwaardige payroll- en HR-software. Onze software is in staat jouw HR-processen flexibel te ondersteunen. En niet andersom. Maar wij zien ook dat het kiezen voor HR-software om veel meer gaat. Er is specialistische kennis nodig om nieuwe software zo goed mogelijk te integreren in een complex IT-landschap. En workflows in te richten voor processen die in jouw organisatie belangrijk zijn. Waarbij het gemak voor jouw medewerker altijd voorop moet staan. De software moet voor jou werken. En daar staan wij voor in dankzij ons brede servicepakket.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en we leggen graag uit hoe outsourcing de slagkracht in jouw organisatie kan vergroten.

Neem contact op