Industrie 

Bouwen aan een stevig HR-fundament

De industrie kent veel uitdagingen. Als geen ander wordt deze sector hard geraakt door de hogere kosten van grondstoffen, energie en halffabrikaten. Ook is de internationale toeleveringsketens nog steeds verstoord. De gevolgen van de corona-pandemie en de oorlog in Oekraïne hebben veel impact op het productieproces. En een laatste maar zeker heel belangrijke: er is een groot tekort aan vaktechnische en IT-professionals.

Neem contact op

HR-software voor industrie
Industrie war on talent

War on talent

Juist in de industrie ligt er een grote druk om het juiste personeel aan te trekken en in dienst te houden. Nieuwe vaardigheden zijn nodig, met name op het gebied van technologie en automatisering. Nieuw talent is schaars en de instroom van jongeren in opleidingen blijft achter. Maar vind je die schaarse expert, dan is het belangrijker dan ooit om deze aan boord te houden. Een goede onboarding, flexibele arbeidsvoorwaarden en modern werkgeverschap moeten hiervoor zorgen. Visma | YouServe snapt dit als geen ander. Met onze HR-software en services zorgen wij dat nieuwe medewerkers een zachte landing maken in jouw organisatie. Omdat wij weten dat mensen je grootste kapitaal zijn.

Digitalisering in de industrie

De industrie digitaliseert in hoog tempo. De effecten van nieuwe technologie, verregaande automatisering, robotisering en data-analyse hebben steeds meer impact op de manier van werken. Deze trend zien we ook op het gebied van HR. De HR-software moet aan hoge eisen voldoen en optimaal samenwerken met alle andere applicaties binnen het IT-landschap. Visma | YouServe helpt veel klanten om het HR-landschap te digitaliseren. Zo helpen wij je door koppelingen te leggen in het HR-domein, bijvoorbeeld je verzuim-, recruitment- en/of leersysteem, of de Belastingdienst en het pensioenfonds. En automatiseren wij veelvoorkomende handelingen in de HR-software. Alles, om het dagelijks werk op de HR-afdeling sneller en slimmer te maken.

Digitalisering in de industrie
Bouwen aan een stevig HR-fundament in de industrie

Bouwen aan een stevig HR-fundament

Onze HR- en payroll software is flexibel en in staat om elk HR-proces perfect te ondersteunen. Onze HR- en payroll software ondersteunt alle cao’s in de zakelijke industrie. Visma | YouServe richt de software in volgens de wensen binnen jouw organisatie. Je beschikt over een uitgebreide set van de meest voorkomende processen, templates en rollen in jouw branche. Deze zijn bovendien aan te passen aan de wensen in jouw organisatie. Door een optimaal ingericht HR-landschap beschik je over inzichten om gefundeerde beslissingen te nemen over aanname, doorstroom en uitstroom. Onze grote poule van vakmensen (225+) staat bovendien voor je klaar om je te ondersteunen bij elke HR-uitdaging. Of het nu gaat om de implementatie, adoptie, verdere optimalisatie of specialistische HR-vragen.

Profiteer van alle mogelijkheden om jouw HR optimaal in te richten

Interface-dev.png

HR-software

Onze HR- software en payroll-software helpt je om je HR-landschap te digitaliseren en te robotiseren. Werk efficiënt en effectief, profiteer van betere gegevensverwerking en krijg perfect inzicht in data om je personeelsbestand optimaal te managen. 

Team.png

HR-services

Door ons brede pakket van HR-services profiteer jij van alle gewenste kennis, expertise en capaciteit om je doelstellingen te realiseren.
Welke HR-uitdagingen je ook hebt, wij helpen je.

Work in progress.png

Outsourcing

Door het outsourcen van de maandelijkse HR- en salarisadministratie heb jij meer tijd voor HR-vraagstukken en strategisch HRM. Wil je tijdelijk versterking? Dit kan ook via onze poule met interim HR-professionals

Organisaties die je voorgingen

Logo Pointlogiv Logo Netive Logo Workforce IT Logo Parsec Logo Parsec  

 

Meer weten?

Wil je graag weten wat Visma | YouServe kan betekenen voor jouw uitdagingen? Laat dan je gegevens achter. Onze sectorspecialist neemt snel contact met je op voor de mogelijkheden.

Neem contact op