Zakelijke dienstverlening

Accountantskantoren, adviesbureaus, ICT bedrijven, reclamebureaus of schoonmaakbedrijven. In de zakelijke dienstverlening draait het om mensen. Verdienmodellen en doelstellingen zijn vaak gebaseerd op declarabele uren. Kamp je met een personeelstekort, dan belemmert dit direct de groei en de continuïteit van je organisatie. Een goed HR-beleid is dan ook key om succesvol te zijn, nu en in de toekomst. Visma | YouServe ondersteunt je hiermee door HR-processen efficiënter en slimmer te maken met services en software.

Neem contact op

HR-software voor de zakelijke dienstverlening
Digitalisering van de zakelijke dienstverlening

Digitalisering van zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening digitaliseert in hoog tempo. Efficiënter werken betaalt zich snel uit in een wereld die om declarabele uren draait. Optimalisatie van processen, rapportages en analyses te automatiseren is daardoor steeds meer de norm. Zo helpen chatbots om het klantcontact super efficiënt te maken en wordt er steeds meer gewerkt met digitale klantomgevingen. Deze trend zien we ook op het gebied van HR. De HR-software moet aan hoge eisen voldoen en optimaal samenwerken met alle andere applicaties binnen het IT-landschap. Connectiviteit is key. Visma | YouServe helpt hier veel klanten mee. Denk aan het leggen van koppelingen in het HR-domein met bijvoorbeeld je verzuim-, recruitment- en/of leersysteem, of de Belastingdienst en het pensioenfonds. Zo maken wij het dagelijks werk op de HR-afdeling sneller en slimmer.

Personeelsbestand op orde houden

Het menselijk kapitaal is voor bedrijven een belangrijke succesfactor voor groei en continuïteit. De HR-afdeling is de belangrijkste afdeling om dit succes te faciliteren. Een goede wervingsstrategie, een perfect onboardingsproces en een gedegen HR-beleid om werknemers op de juiste manier verder te ontwikkelen moeten hieraan bijdragen. Visma | YouServe helpt jou hiermee door het leveren van verschillende HR-services en software.

Personeelsbestand op orde houden
Bouwen aan een stevig HR-fundament in de zakelijke dienstverlening

Bouwen aan een stevig HR-fundament

Visma | YouServe helpt om je om te bouwen aan een stevig HR-fundament, dat flexibel genoeg is om mee te veranderen met de organisatie. Onze HR- en payroll software ondersteunt alle cao’s in de zakelijke dienstverlening. Je beschikt over een uitgebreide set van de meest voorkomende processen, templates en rollen in jouw branche. Deze zijn bovendien aan te passen aan de wensen in jouw organisatie. Door een optimaal ingericht HR-landschap beschik je over inzichten om gefundeerde beslissingen te nemen over aanname, doorstroom en uitstroom. Onze grote poule van vakmensen (225+) staat bovendien voor je klaar om je te ondersteunen bij elke HR-uitdaging. Of het nu gaat om de implementatie, adoptie, verdere optimalisatie of specialistische HR-vragen.

Profiteer van alle mogelijkheden om jouw HR optimaal in te richten

Interface-dev.png

HR-software

Onze HR- software en payroll-software helpt je om je HR-landschap te digitaliseren en te robotiseren. Werk efficiënt en effectief, profiteer van betere gegevensverwerking en krijg perfect inzicht in data om je personeelsbestand optimaal te managen. 

Team.png

HR-services

Door ons brede pakket van HR-services profiteer jij van alle gewenste kennis, expertise en capaciteit om je doelstellingen te realiseren.
Welke HR-uitdagingen je ook hebt, wij helpen je.

Work in progress.png

Outsourcing

Door het outsourcen van de maandelijkse HR- en salarisadministratie heb jij meer tijd voor HR-vraagstukken en strategisch HRM. Wil je tijdelijk versterking? Dit kan ook via onze poule met interim HR-professionals

Organisaties die je voorgingen

Logo Pointlogiv Logo Netive Logo Workforce IT Logo Parsec Logo Parsec  

 

Meer weten?

Wil je graag weten wat Visma | YouServe kan betekenen voor jouw uitdagingen? Laat dan je gegevens achter. Onze sectorspecialist neemt snel contact met je op voor de mogelijkheden.

Neem contact op