Uitdaging

Ik zoek Payroll- en/of HR-software

Om het beste uit je medewerkers te halen en ze optimaal in te zetten speelt HR een sleutelrol. Goed ingerichte, digitale HR-processen en de inzet van HR-en payroll software zijn een belangrijke voorwaarde voor succes. Hierbij gaat het allang niet meer alleen om betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De software moet aansluiten op de behoefte van de medewerker, overal te gebruiken zijn en passen in het IT-landschap. Dit zijn zaken waar we binnen Visma | YouServe veel oog voor hebben. We leveren niet alleen goede software, maar zorgen ook voor een zachte implementatie en maximale adoptie bij jouw medewerkers.

Neem contact op

Ik zoek Payroll- en HR-software

Visma | YouServe helpt je om HR te digitaliseren

Een volledig digitale HR-en salarisadministratie is de basis om als werkgever ‘in control’ te zijn over HR- processen. Met selfservice-functionaliteit en workflows geef je jouw medewerkers en leidinggevenden de regie over hun eigen HR-zaken. Online, dus waar en wanneer je wilt. In al je HR-processen werk je op een uniforme manier. Hiermee creëer je overzicht én krijg je inzichten voor je HR-strategie op lange termijn.

 

VYS_Integration.png

Payroll en HR-software die jouw HR-processen optimaal ondersteunt

Onze cloud software voor je administratie en salarisverwerking ondersteunt HR-processen optimaal door o.a.

 • Self service o.b.v. workflows
 • Rapportage en dashboarding
 • Connectiviteit met andere applicaties
 • Automatische dossiervorming

Lees meer over onze Payroll-software en HR-software.

Settings.png

Optimale inrichting en ontwikkeling van je payroll- en HR-software

Support.png

Maximaal gefaciliteerd voor medewerkers

Is de HR-/payroll software geïmplementeerd en ingericht, zorg dan dat medewerkers goed worden geholpen om deze software te gebruiken.

De HR ServiceDesk vangt alle gewenste vragen af. Van het indienen van een declaratie tot aan het aanvragen van een werkgeversverklaring.

Meer over de HR ServiceDesk.

 

Voordelen van onze Payroll- en HR-software

  • Minder werkdruk bij de HR-backoffice, doordat medewerkers zelf zoveel mogelijk HR-zaken kunnen regelen.
  • Meer tijd over voor het uitvoeren van strategische HR-programma's.
  • Geen omkijken naar onderhoud en ontwikkeling door slimme services.
  • Optioneel de keuze voor workforce-management en medewerkerontwikkeling software voor een volledig digitale HR-administratie.

Waarom de software van Visma | YouServe?

Visma | YouServe levert hoogwaardige payroll- en HR-software. Onze software is in staat jouw HR-processen flexibel te ondersteunen. En niet andersom. Maar wij zien ook dat het kiezen voor HR-software om veel meer gaat. Er is specialistische kennis nodig om nieuwe software zo goed mogelijk te integreren in een complex IT-landschap. En workflows in te richten voor processen die in jouw organisatie belangrijk zijn. Waarbij het gemak voor jouw medewerker altijd voorop moet staan. En daar staan wij voor in dankzij ons brede servicepakket.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en we leggen graag alles uit over de mogelijkheden 

Neem contact op