Met de YouServe Bundel ondersteun je jouw HR-processen optimaal

Het goed uitvoeren van je HR-beleid kost veel tijd. Zeker als administratieve taken handmatig moeten worden doorgevoerd. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor HR-processen te automatiseren. Het inregelen van dit soort processen verloopt bij veel organisaties helaas vaak moeizaam. Visma | YouServe introduceert daarom de YouServe Bundel. Deze bundel bevat software en services om processen goed in te richten en te laten werken binnen jouw organisatie. Zo ondersteunen wij jou bij het professionaliseren van je HR.

Download infosheet

Digitale transformatie met de Youserve bundel

Digitale transformatie met de YouServe Bundel

De YouServe Bundel helpt je om je HR- en salarisadministratie te digitaliseren. Het is een compleet pakket van HR-software en services om je HR slimmer en efficiënter in te richten. We waarborgen een succesvolle implementatie, zachte landing én succesvolle adoptie in de organisatie.

De voordelen op een rij:

Work in progress.png

Software die jouw HR-processen en beleid
perfect ondersteunt

Profiteer van software om je HR-en salarisadministratie optimaal te organiseren. Met selfservice-functionaliteit en workflows geef je jouw medewerkers en leidinggevenden de regie over hun eigen HR-zaken. De software standaardiseert processen waar mogelijk, maar is flexibel waar het nodig is.

VYS_Integration.png

Zorgeloos migreren

Visma | YouServe verzorgt de implementatie van de digitale HR- en salarisadministratie. De omgeving wordt volledig ingericht op de manier die past bij de werkprocessen binnen jouw organisatie. Ook de inrichting van je applicatiebeheer nemen wij uit handen.

Team.png

Verzekerd van optimale adoptie binnen de organisatie

Nieuwe software en aangepaste processen leveren altijd vragen op van medewerkers en managers. De HR Servicedesk van Visma | YouServe wikkelt deze vragen de eerste 3 maanden voor je af.Bovendien krijg je proactief advies van onze specialisten over alle belangrijke HR-ontwikkelingen door kennissessies en toegang tot onze community.

Nieuwsgierig?

Vraag een online demo aan en ontdek alles over onze HR-software.

Online demo

HR-software

Een stap vooruit dankzij onze HR in de cloud

Met de software in de YouServe Bundel voer je jouw salaris- en HR-administratie efficiënt en zonder zorgen. Medewerkers regelen hun HR-zaken eenvoudig zelf met onze cloudgebaseerde HR- en payroll- software. Waar en wanneer zij dat willen. Het lijnmanagement heeft altijd een realtime inzicht in alle gewenste informatie, terwijl de administratieve werkzaamheden op de HR-afdeling veel sneller en beter worden afgehandeld. Zo zorgt het digitaliseren voor een efficiënter HR-proces, waar de hele organisatie van profiteert.

 

De HR-software van de YouServe Bundel

YouServe HR Core

Software voor je HR-administratie

YouServe App

Software voor je salarisadministratie

Personeelsdossier

Inzicht in je actuele personeelsgegevens

Digitale handtekening

Voor het verbeteren van ondertekeningsprocessen

HR-services

Verzekerd van een zachte landing tijdens en na de implementatie van onze software

Met de YouServe Bundel leveren we alle services die nodig zijn om de software te implementeren en te configureren. Daarnaast zorgen we dat de digitalisering ook echt succesvol is door de eerste maanden na de migratie ondersteuning te bieden voor vragen over de nieuwe oplossingen. Onze consultants richten de software-omgeving helemaal voor je in. Zo ben je verzekerd van een soepele implementatie. Alle standaard processen, notificaties, rollen en autorisaties zijn hierna beschikbaar op de manier die passend is binnen jouw organisatie. Uiteraard is ons systeem dusdanig flexibel dat in overleg met jouw consultant jouw beleid perfect past bij de inrichting van het systeem.

De HR-services van de YouServe Bundel

Ondersteuning van HR kennis en expertise om de inrichting van HR-processen naadloos te laten aansluiten bij de wensen in de organisatie

Laat het applicatiebeheer over aan de specialisten van Visma | YouServe

Eén loket voor managers en medewerkers voor vragen over de werking van de software

Meer weten?

Download de infosheet over de YouServe bundel of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact